Πέθανε ο γνωστός παθολόγος Νίκος Παπαγιαννούλης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Την μάχη με την επάρατη νόσο έχασε σε ηλικία 65 χρονών ο γνωστός παθολόγος Νίκος Παπαγιαννούλης. Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη στις 4μμ στον Άγιο Αντώνιο.

Σε συλλυπητήριο μήνυμα της η δήμαρχος Βέροιας αναφέρει:

"Η Δήμαρχος Βέροιας Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη, εκπροσωπώντας τη Δημοτική Αρχή, εκφράζει στους οικείους του, τη βαθύτατη θλίψη όλων για τον θάνατο του επί χρόνια εξαιρετικού φίλου, ιατρού της Βέροιας Νίκου Παπαγιαννούλη, ο οποίος έχει υπηρετήσει στο παρελθόν τα κοινά ως δημοτικός σύμβουλος.

Ο Νίκος υπήρξε πάντα λαμπρό παράδειγμα ενεργού πολίτη με αξιέπαινη κοινωνική, επαγγελματική και πολιτική δράση. Διακρίθηκε στην τοπική μας κοινωνία και όχι μόνο, για την οξύνοια, το ήθος, την κοινωνική ευαισθησία και την επιστημονική αρτιότητα που χαρακτήριζαν την επαγγελματική του καριέρα ως ιατρού της πόλης. Ήταν γνωστός σε όλους για την ευθυκρισία καθώς και την συνέπεια λόγου και έργων που διέκριναν την πολιτική και κοινωνική του παρουσία.

Η απώλεια του είναι απώλεια για όλη την κοινωνία της Βέροιας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο η Δήμαρχος θα εισηγηθεί την κατάθεση χρηματικού ποσού στη μνήμη του, υπέρ του Γηροκομείου Βέροιας".