Γύρισαν το ματς στο δεύτερο ημίχρονο τα Λευκάδια

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

lefkadia karditsa

Με δυο γκολ στο δεύτερο μέρος, τα Λευκάδια ανέτρεψαν το εις βάρος τους 0-1 και επικράτησαν με 2-1 της Χαλκίδας. Η ομάδα του Νίκου Παπανώτα πήρε άλλη μια νίκη και διατηρήθηκε στην πρώτη τετράδα.

Αγωνιστικά, στο πρώτο μέρος οι φίλαθλοι είδαν ένα ματς κέντρου χωρίς πολλές φάσεις μέσα στις αντίπαλες περιοχές. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 13' με κεφαλιά του Γκιόκα που αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα των Λευκαδίων. Το σκορ άνοιξε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Ναουμίδης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τα Λευκάδια αντέδρασαν άμεσα. Στο ξεκίνημα της επανάληψη με κεφαλιά του Πίτου έγραψαν το 1-1 . Στο 58' όμως κινδύνευσαν να δεχθούν και δεύτερο γκολ όταν το εξαιρετικό σουτ του Ταυταρίδη βρήκε το κάθετο δοκάρι.

Στο 77' η ομάδα των Λευκαδίων πέτυχε το νικητήριο γκολ όταν ο Εξαρχος κέρδισε τις κόντρες , "έσπασε" το τεχνητό offside βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και έκανε το 2-1.

Στο 79' η Χαλκίδα άγγιξε την ισοφάριση. Ο Γκαράνης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα ο οποίος απέκρουσε με τα πόδια κι έσωσε την ομάδα του από την ισοφάριση.

Λευκάδια: Παπαδόπουλος, Μουρατίδης Κόλα (88ʼ Αδαμίδης), Μπρέγκου, Μισαηλίδης Παν., Πίττος, Σιμηχανίδης (35ʼ Δημητριάδης), Λαμπριανίδης, Γιαουτζής (84ʼ Καρατάσιος), Έξαρχος, Μισαηλίδης Πρ.

Χαλκίδα: Ντουμάνης, Αυλωνίτης, Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Ναουμίδης, Ευσταθίου, Ταυταρίδης, Βαλκάνος, Γκιόκας, Τσαλμάς, Γκαράνης (80ʼ Κωνσταντάγκας)