Έχασε στο Βελεστίνο η Νάουσα (video)

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

naousa simpetheris

Άλλη μια ήττα πρόσθεσε στο παθητικό της η Νάουσα. Αυτή την φορά, έχασε στο Βελεστίνο από τον τοπικό Ρήγα με 4-1. Ο Ρήγας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και στα δύο ημίχρονα και πέρα από τα τέσσερα τέρματα που σημείωσε έχασε και άλλες σημαντικές ευκαιρίες να πετύχει και άλλα γκολ. Το 1-0 έκανε στο 20' ο Ζατσάι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι(μετά από ανατροπή του Κουβελά) ενώ στο 26' και πάλι ο Ζατσάι έκανε το 2-0 με κεφαλιά. Στο 40 ο Πέικος μείωσε σε 2-1 για τη Νάουσα.

Στο 47 ο Σιμψερής ανέτρεψε τον Ζατσάι μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής του έδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη), καταλογίζοντας το πέναλτι και ο Κουβελάς το εκτέλεσε, γράφοντας το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις όταν στο 91 ο Γουτούλης με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Νάουσας.
Με το σκορ αυτό ακόμη και στην ισοβαθμία με τη Νάουσα έχει το πλεονέκτημα, καθώς στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε ηττηθεί με 4-2.

ΡΗΓΑΣ: Τσουμπέκος, Γουτούλης, Βουραζέρης, Κόκας, Γούτσος, Αλεξίου, Μπίκας, Ζενούνι (73 Χατζηαθανασίου), Κουβελάς (65 Μπλέτσας), Ζατσάι, Τσουκάλης (59 Μιχολίτσης)

ΝΑΟΥΣΑ: Σιμψερής, Παπαδής (46 Ζούρκος, 47 Κύρου), Αργυρίου, Πέικος, Νικόλτσης, Κεφαλάς, Συμπεθέρης, Αβραμόπουλος, Μπενίσκος, Γασμπαράτος, Περηφανόπουλος.

Πηγή: volosnet.gr