Λύγισε την πρωτοπόρο Λαμία το Μακροχώρι

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

makroxori lamia

Νίκη γοήτρου επί της πρωτοπόρου Λαμίας σημείωσε το Σάββατο το απόγευμα το Μακροχώρι. Ένα τέρμα του Αντώνη Ηλιάδη στο 70’ ήταν αρκετό να δώσει τη νίκη στους Μακροχωρίτες με 1-0. Το παιχνίδι ήταν κακό με λίγες καλές φάσεις στις αντίπαλες περιοχές. Κυριάρχησε η δύναμη και το ματς κρίθηκε στο ένα τέρμα.

Στο πρώτο μέρος η Λαμία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων απέναντι στο Μακροχώρι που έδωσε χώρους για να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση. Ούτε η Λαμία βρήκε τρόπο να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, ούτε το Μακροχώρι κατάφερε να δημιουργήσει απειλές στις αντεπιθέσεις.

Οι δυο ομάδες είχαν από μια καλή στιγμή. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα πολύ επικίνδυνο σουτ του Διαμαντίδη στο 15’ μέσα από την περιοχή που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Σταματέλου. Το Μακροχώρι απάντησε στο 25’ με τον Αντώνη Ηλιάδη. Ο νεαρός φορ πετάχτηκε στην περιοχή της Λαμιάς αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Φιρινίδη.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και εγκατέλειψαν το παθητικό παιχνίδι. Βέβαια αυτό δεν άλλαξε την ποιότητα του αγώνα, που παρέμεινε μέτρια. Στο 70’ στην μοναδική τους ευκαιρία οι Μακροχωρίτες άνοιξαν το σκορ με τον Αντώνη Ηλιάδη ο οποίος με σουτ στην κλειστή γωνία του Φιρινίδη έγραψε το 1-0. Η Λαμία δεν κατάφερε να απαντήσει. Η μοναδική σοβαρή απειλή της ήταν ένα σουτ του Λέμα στο 85’ το οποίο αποκρούστηκε σε κόρνερ.

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Σταματέλος, Συμεωνίδης, Μαυριδόγλου, Τζεϊρανίδης, Σαλέπης, Πιέτρα (64’ Ηλιάδης Γ.), Γεωργίου, Ελευθεριάδης, Καφές (64’ Βούλγαρης), Τσακαλίδης, Ηλιάδης Α. (90’ Αργυρόπουλος).

ΛΑΜΙΑ: Φιρινίδης, Παπαστεργίου, Θωμόπουλος, Μικριτσιάν, Γόγολος (46’ Παπαδήμας), Αντωνόπουλος, Ευσταθίου, Μπαλής (68’ Κυπτίου), Κόλεφ, Μοκάκε, Διαμαντίδης (68’ Λέμα).