Ικανοποιημένος ο Σάντσες

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

santses veria

Ικανοποιημένος έμεινε από την ισοπαλία ο τεχνικός του Απόλλωνα Λόρι Σάντσες. Στις δηλώσεις του σημείωσε: «Όπως γνωρίζουν όλοι ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για τον Απόλλωνα. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες να μην φύγουν ηττημένοι από το γήπεδο. Και γι' αυτό είμαι ευχαριστημένος. Τους εξήγησα ότι αν μπορούμε να πάρουμε τη νίκη είναι καλό αλλά είναι πολύ σημαντικό να μην χάσουμε. Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία με εξαίρεση τη φάση του γκολ που δεχθήκαμε αλλά ήταν πολύ καλό αποτέλεσμα. Ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για τη διαιτησία.

Θα προτιμούσα να μην είχαμε την εβδομάδα που είχαμε όμως πολλές φορές όταν υπάρχει αναστάτωση αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπέρ της. Νομίζω ότι αυτό έγινε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Για την Βέροια με όσα είχαν προηγηθεί θα θεωρούσαν ότι μπορούν και πρέπει να πάρουν τη νίκη. Είναι δύο χαμένοι βαθμοί για τη Βέροια και για τον Απόλλωνα ένας σημαντικός βαθμός.

 

Όσον αφορά την ισοβαθμία μας θεωρώ ότι είναι σημαντικό για το μέλλον. Και δεν είναι καθόλου απίθανο στο τέλος να έχουμε τους ίδιους βαθμούς με τη Βέροια».