Καταδικαστικό 1-1 της Βέροιας με τον Απόλλωνα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

veria-apolon ben

Ισόπαλο 1-1 έληξε το κρίσιμο παιχνίδι της Βέροιας με τον Απόλλωνα. Η Βασίλισσα αν και άνοιξε το σκορ με τον Μπεν πριν την λήξη του πρώτου μέρος δεν κατόρθωσε να διατηρήσει το προβάδισμα στην επανάληψη. Ένα τραγικό λάθος του Αμαραντίδη έδωσε την δυνατότητα στον Πετρόπουλο να πλασάρει και να ισοφαρίσει. Στο τελευταίο κομμάτι του ματς, οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν λύσεις απέναντι στην αντίπαλη άμυνα και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο χωρίς φάσεις μέσα στις δυο εστίας. Η Βέροια απείλησε πρώτη στο 6’ όταν ο Καλτσάς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπαργκάν έκανε την κεφαλιά πάσα και ο Σισοκό με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ αλλά από εκεί και μετά δεν βρήκε τρόπο να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Το ίδιο και ο Απόλλωνας, δεν απείλησε ούτε μια φορά τους γηπεδούχους.

Ενώ όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα τελείωνε 0-0, η Βέροια στο 43’ άνοιξε το σκορ. Ο Καλτσάς εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα πέρασε απ' όλους και ο Μπεν από τη μικρή περιοχή απλά την έσπρωξε στα δίχτυα

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια μπήκε απειλητική. Στο 51' ο Μπαργκάν εκτέλεσε απευθείας το φάουλ αλλά ο Γκόμες απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 52’ο Μπεν μπήκε στην περιοχή και σούταρε από πλεονεκτική θέση για να διώξει ο Παντελιάδης βάζοντας κόντρα με το κεφάλι σε κόρνερ, ενώ η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην περιοχή του Καντιμοίρη στο 59’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Πετρόπουλος πήρε την κεφαλιά αλλά ο Βέρτζος έδιωξε με το κεφάλι πάνω στην γραμμή. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως, ο φορ του Απόλλωνα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 63’ ο Πετρόπουλος κατέβασε την μπάλα στην περιοχή με το στήθος, άδειασε τον Αμαραντίδη και με προβολή έγραψε το 1-1. Στο 74' είχαμε μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα όταν ο Πετρόπουλος σούταρε από πλάγια θέση αριστερά στην περιοχή, όμως ο Καντιμοίρης απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 78’ ήταν η σειρά της Βέροιας να απειλήσει. Ο Γκονσάλβεζ έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Γκόμεζ έπεσε και απόκρουσε δύσκολα στην γωνία του.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν είχαμε κάτι αξιόλογο και έμεινε το 1-1.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Σισοκό, Όστοϊτς, Παυλίδης (64’ Ζεζίνιο), Βεργώνης, Μπεν, Μπαργκάν (73’ Γκονσάλβεζ), Καλτσάς

ΑΠΟΛΛΩΝ: Γκόμες, Χατζηζήσης, Σόντερμπεργκ, Δεληζήσης, Κόρμπος, Παντελιάδης, Πετρόπουλος (89’ Τσιλιγκίρης), Τσοκάνης, Ντάλμπεργκ (85’ Παπαζαχαρίας), Λουσέρο, Αμπρόουζ (72’ Τσιλιγκίρης)