Κωνσταντινίδης: «Μας επηρέασε η απόφαση του Βελλή αλλά σκεφτόμαστε τη Βέροια»

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

apollon veria1

Ο συνεργάτης του Λόρι Σάντσεζ, Στίβεν Κωνσταντινίδης παραδέχτηκε με δηλώσεις του στο novasports.gr πως άπαντες στον Απόλλωνα επηρεάστηκαν από την απόφαση του Σταμάτη Βελλή, ωστόσο πλέον το μυαλό τους βρίσκεται στο παιχνίδι με τη Βέροια, όπου πρέπει να πάρουν τη νίκη για να αυξήσουν τις πιθανότητες για παραμονή στην κατηγορία.

«Όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι μια κατηγορία. Έχουμε μία δύσκολη αποστολή, αφού η Βέροια διαθέτει καλή ομάδα και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως περιμέναμε και με τον Πανιώνιο και με τον Πλατανιά. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα», δήλωσε αρχικά ο συνεργάτης του Λόρι Σάντσεζ.

Για το τι θα πρέπει να προσέξει ο Απόλλων: «Πιστεύω ότι πρέπει να προσέξουμε τα ατομικά μας λάθη. Έχουμε κάνει κάποια λάθη στα προηγούμενα τρία παιχνίδια που μας κόστισαν βαθμούς. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Η Βέροια παίζει στην έδρα της και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα και θα πρέπει να προσέξουμε τα νώτα μας».

Για την ψυχολογική κατάσταση του Απόλλωνα μετά από αυτή τη δύσκολη εβδομάδα: «Όταν φεύγει ένας πρόεδρος από μία ομάδα είναι πάρα πολύ δύσκολα και στεναχωρηθήκαμε αφάνταστα. Η ομάδα ωστόσο πρέπει να συνεχίσει και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μείνουμε στην κατηγορία. Πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε όσα περάσαμε αυτή την εβδομάδα».

Για την κίνηση του κ. Βελλή: «Ο κ. Βελλής είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ξέρει τι θέλει, έπραξε όπως πιστεύει αυτός και προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι δεν έχει δίκιο. Υπάρχουν κάποια αποτελέσματα που είναι λίγο παράξενα τώρα τελευταία αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι του Σαββάτου και το επόμενο για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία».

Για το αν επανήλθε η ηρεμία στην ομάδα: «Προπονηθήκαμε κανονικά. Όταν προπονείσαι δεν σκέφτεσαι τίποτα αλλά όταν τελειώνει η προπόνηση είναι φυσιολογικό να ενδιαφέρεσαι για το τι γίνεται γύρω σου. Αυτή τη στιγμή τα παιδιά είναι εντάξει και το μυαλό μας είναι στη Βέροια».