Η θύρα 5 για μεμονωμένους φίλους του Ολυμπιακού

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

osfp veria

Μπορεί η οργανωμένη εκδρομή φίλων του Ολυμπιακού από διάφορες περιοχές της χώρας να απαγορεύτηκε, η μεμονωμένη προσέλευση φίλων των πρωταθλητών θα γίνει κανονικά και έχει αποφασιστεί και που θα καθίσουν. Συγκεκριμένα, οι μεμονωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού θα καθίσουν στην θύρα του γηπέδου, εφόσον είναι εφοδιασμένοι με εισιτήριο. Θα λειτουργήσει το αντίστοιχο εκδοτήριο στην θύρα 5. Τυχόν εισιτήρια που δοθούν από προηγούμενες του αγώνα ημέρες στην Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, θα διατεθούν από αυτή αποκλειστικά και μόνο σε φιλάθλους της οποίοι προσέλθουν μεμονωμένα.

Οι φίλαθλοι της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ θα καταλάβουν τις θέσεις στις κερκίδες των θυρών 1, 2, 3, 4, 6. Η είσοδος φιλάθλων για τις κερκίδες Θ6 θα γίνει από τη Θ1. Η είσοδος Θ6 θα παραμείνει κλειστή.

Οι θύρες του Σταδίου Βέροιας να ανοίξουν δυόμιση ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

H Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ (γηπεδούχος) θα εκδώσει μέχρι 5476 εισιτήρια, συμπεριλαμβανομένων των διαρκείας – ανταλλαγής που εκδόθηκαν μέχρι σήμερα και να κατανεμηθούν ως ακολούθως:

  • ΘΥΡΑ 1 : 1500 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
  • ΘΥΡΑ 2 : 900 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
  • ΘΥΡΑ 3 : 300 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
  • ΘΥΡΑ 4 : 700 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
  • ΘΥΡΑ 5: 776 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
  • ΘΥΡΑ 6 : 1300 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε 2 τουλάχιστον ζώνες περιμετρικά του Σταδίου Βέροιας, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων
αντικειμένων, καθώς και η απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

Θα αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Στάδιο Βέροιας φιλάθλων που δεν θα διαθέτουν σφραγισμένο από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα εισιτήριο για τον εν λόγω αγώνα, καθώς επίσης και όσων βρίσκονται σε προφανή
κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα, να φέρουν μαζί τους την Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν.

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο Στάδιο Βέροιας, φιλάθλου φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή/και υβριστικό / ρατσιστικό περιεχόμενο. Σε περίπτωση που αναρτηθούν στις κερκίδες πανό, κατά τρόπο τέτοιο που να δυσχεραίνουν το έργο του συστήματος ηλεκτρονικής εποπτείας που έχει εγκατασταθεί στο Στάδιο ή περιέχει υβριστικό / ρατσιστικό περιεχόμενο με μέριμνα της γηπεδούχου ομάδας και κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία, αυτά να απομακρύνονται.