Το Ειδικό Σχολείο Αλεξάνδρειας ευχαριστεί

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ο Σύλλογος Γονέων ,οι Μαθητές/τριες και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου-Νηπιαγωγείου  Αλεξάνδρειας ευχαριστούν :

Τους Οφθαλμίατρους της πόλης μας κ. Κυρόπουλο Νικόλαο και Ζαφειρειάδη Σωφρόνη που αφιλοκερδώς και με πολύ καλή διάθεση έκαναν οφθαλμολογικό έλεγχο σε μαθητές/τριες του σχολείου μας και επίσης έκαναν ειδικές εξετάσεις σε μαθητή με σοβαρά προβλήματα όρασης.
         
Η συγκεκριμένη ενέργεια για τους μαθητές μας και για τους γονείς τους είναι πολύ σημαντική , κυρίως στη σημερινή εποχή που η δημόσια υγεία  απαξιώνεται και σε πολλούς γονείς  είναι πολύ δύσκολο να κάνουν ακόμη και τις πιο απλές εξετάσεις υγείας στα παιδιά τους .
         
Ευχαριστούμε επίσης τα «Οπτικά Στεφούλη»στη Βετσοπούλου 116 Αλεξάνδρεια για την ευαισθησία που έδειξαν απέναντι στα θέματα του σχολείου μας, που σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά περίοδο μας στήριξε έμπρακτα, με την  ευγενική προσφορά δύο ζευγαριών γυαλιών μυωπίας στους μαθητές οι οποίοι χωρίς αυτή τη δωρεά θα ήταν σχεδόν αδύνατο να τα έχουν και να τα χρησιμοποιούν .