Σπυρίδη στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ και Κίνηση Πολιτών στην Αλεξάνδρεια

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

spiridis dimitriadis

Τον Γιώργο Σπυρίδη θα υποστηρίξει ως υποψήφιο Δήμαρχο η Κίνηση Πολιτών στην Αλεξάνδρεια. Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση υποστηρικτών και φίλων της παράταξης με σκοπό την ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου και η επιλογή που έγινε δεν έκρυβε εκπλήξεις. Στη συνάντηση, που ξεκίνησε με καθυστέρηση αρκετής ώρας, ανταλλάχθηκαν απόψεις ενώ δεν έλλειψαν και οι εντάσεις – π.χ. για το αν ο υποψήφιος θα πρέπει να είναι ή όχι μέλος του ΣΥ. ΡΙΖ.Α. – αλλά και το όνομα μιας ακόμη υποψηφιότητας (προτάθηκε να στηριχθεί ο Τρύφωνας Τοπαλίδης, από το Πλατύ).

Το λόγο έλαβε και ο επικεφαλής της παράταξης το 2010 Θανάσης Τσιάπλας, ο οποίος ανέφερε πως στηρίζει τον Γ. Σπυρίδη και ότι πρόκειται περί μιας δύσκολης προσπάθειας που ξεκινά. Ο υποψήφιος (πλέον) δήμαρχος, μετά την απόφαση που πάρθηκε έλαβε το λόγο, ευχαρίστησε και στο λίγο χρόνο που μίλησε άσκησε κριτική στο νυν δήμαρχο Φώτη Δημητριάδη.

Να σημειωθεί πως η ίδια παράταξη στις εκλογές του 2010 είχε λάβει 2.022 ψήφους και είχε εκλέξει τον τότε επικεφαλής της Θανάση Τσιάπλα, τον οποίο και αντικατέστησε αργότερα ο Γ. Σπυρίδης.

πηγή: www.e-periskopisi.gr