Μικτή: Έχασαν οι νέοι στην Φλώρινα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

mikti neoi florina

Την ήττα με 2-1 γνώρισε στην Φλώρινα η Μικτή Νέων. Η Μικτή Νέων της Ημαθίας ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τμημάτων Υποδομής ΕΠΟ, αλλά στον πιο κρίσιμο αγώνα της Α΄ φάσης μέσα στην Φλώρινα, δεν κατάφερε να κερδίσει, αφού οι αντίπαλοι μη έχοντας βαθμολογικό κέρδος, έκαναν ίσως το καλύτερό τους παιχνίδι, σε αντίθεση με τους Ημαθιώτες που παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο κατώτεροι από άλλα παιχνίδια, με αποτέλεσμα το 2-1 να φαντάζει ακόμη και «φτωχό», αφού σε μια προσπάθεια να ανατρέψουν το αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι, ήταν περισσότερο ευάλωτοι στην κόντρα, έχοντας τον ταχύτατο Χατζή σε δαιμονιώδη φόρμα, που ταλαιπώρησε αφάνταστα τους αμυντικούς της Ημαθίας.

Έχασαν την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε να βγούνε πρώτοι αφού η Κοζάνη που ήταν και αυτή στην πρώτη θέση, στραβοπάτησε στην Καστοριά με το 1-1 χωρίς οι παίκτες της Ημαθίας να μπορούν να το εκμεταλλευτούν, αφού δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τους αντιπάλους τους, αλλά έστω και να ισοφαρίσουν, για να μπορούσαν να διεκδικήσουν την πρώτη θέση σε μπαράζ. Αγωνιστικά η ομάδα της Φλώρινας μπήκε καλύτερα στον παιχνίδι από την αρχή και μόλις στο 6' λεπτό βρέθηκε μπροστά στο σκορ, όταν ο Παρίσης με σουτ θα παραβιάσει την εστία του Κωνσταντινόπουλου και θα γράψει το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Η πρωτοπόρος μέχρι χθες ομάδα Νέων της Ημαθίας παρά την ψυχρολουσία, κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, όταν ο Τερζής στο 36' από κοντά με διπλή προσπάθεια θα ισοφαρίσει σε 1-1. Όμως οι γηπεδούχοι «πατούσαν» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μέσα σε τρία λεπτά πήραν ξανά προβάδισμα, όταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου ο Χατζής στο 41'με έξυπνο σουτ από κοντά θα γράψει το 2-1. Παρά τις αλλαγές που επιχείρησε ο προπονητής της Ημαθίας στο δεύτερο μέρος, ρίχνοντας άλλους δυο επιθετικούς, δεν μπόρεσε η ομάδα του να αλλάξει την ροή του αγώνα. Έτσι το δεύτερο μέρος κράτησε απλά αμείωτο το ενδιαφέρον όσων το παρακολούθησαν, αφού από την μια πλευρά οι παίκτες της Ημαθίας προσπαθούν να ισοφαρίσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα, από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι να είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις χάνοντας εκπληκτικές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Έτσι το τελικό 2-1, αφήνει στην δεύτερη θέση την Ημαθία, που φυσικά ένα παιχνίδι που δεν της «πήγε» δεν μπορεί να αλλοιώσει την μέχρι τώρα πορεία αυτών των παιδιών.

Διαιτήτευσε με επιτυχία ο κ. Κατής Αθανάσιος (Καρυπίδης-Τόϊτος) της ΕΠΣ Φλώρινας.

ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: (Κεχαγιάς Β.) Ηλιόπουλος, Ρούφας, Οψειρίτης (65' Τσιωτσος Κ.), Αποστολίδης, Γκούλος (87' Μαρτσούλης), Μούλας, Αθανασιάδης, Λυπίτσας, Παρίσης, Δόρης, Χατζής.

ΕΠΣΜ ΗΜΑΘΙΑΣ: (Λυμούσης Α.) Κωνσταντινόπουλος, Δημούλτσης, Τσιότρας (68' Χαρίσης), Χατζόπουλος, Νεστορόπουλος, Χρυσόπουλος, Παντζαρτζίδης, Τσαλακόπουλος (67' λτ Ευθυμίου), Μυλωνάς, Τερζής (46'Σιδηρόπουλος),Τσουλλχάη.