Μικτή: Κέρδισαν στην Φλώρινα οι Παίδες

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

mikti paides florina

Μεγάλη νίκη με 0-4 σημείωσε στην Φλώρινα η Μικτή Παίδων. Εκτός από το πρώτο 20άλεπτο του αγώνα που οι παίκτες της Μικτής παίδων Ημαθίας δεν μπόρεσαν να βρούνε τον ρυθμό τους, στο υπόλοιπο διάστημα παρακολουθήσαμε τα «πιτσιρίκια» να βγάζουν φοβερούς αυτοματισμούς και όμορφα γκολ, σε ένα παιχνίδι που σαφώς και διεκδικεί «δάφνες» ποιότητας σε ένα καταπληκτικό γήπεδο που προσφερόταν για ποδόσφαιρο και με συνθήκες ιδανικές. Σαφώς και η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν εμφανής. Η μικτή Παίδων Ημαθίας παίζοντας ακόμη μία φορά ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών κατάφερε να προσθέσει ακόμη μία νίκη στο ενεργητικό της νικώντας εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Φλώρινας με το ευρύ σκορ 0-4. Οι παίκτες της Ημαθίας ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και εκτός από τα τέσσερα γκολ που πέτυχαν, έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσουν και άλλα γκολ.

Το πρώτο γκολ του αγώνα σημειώθηκε από τον Ιωάννου στο 28' λεπτό, όταν δέχθηκε έξυπνη μπαλιά από τον Ντουμάνη και με γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ. Οι ίδιοι παίκτες συμμετείχαν μετά από τρία λεπτά και στο δεύτερο τέρμα. Στο 31' λεπτό φάουλ από πλάγια του Ντουμάνη και στην καρδιά της άμυνας πιο ψηλά από όλους ο Ιωάννου, κεφαλιά και το 0-2 είναι γεγονός.

Στο 36' ήρθε το τρίτο γκολ μετά από μια παράξενη φάση. Στο λεπτό αυτό συγκρούστηκαν σε μια διεκδίκηση της μπάλας ο Ιωάννου με τον Λαζαρίδη και ενώ οι δυο παίκτες είναι στο έδαφος, η μπάλα είναι στην κατοχή των παικτών της Ημαθίας, που έχουν εκδηλώσει επίθεση μέσα στην περιοχή και ενώ ο Τριανταφυλλόπουλος που είναι κάτοχος έχει σαστίσει προς στιγμή, αφού όλοι του φωνάζουν να μη σουτάρει και να σταματήσει το παιχνίδι, που έπρεπε να έχει σφυρίξει ο Διαιτητής. Ο νεαρός αναγκάζεται να δώσει την μπάλα προς τον τερματοφύλακα με ένα «μυτάκι» αλλά αυτή προς έκπληξη όλων καταλήγει στα δίκτυα και με αυτόν τον τρόπο έγινε το 0-3. Ο προπονητής της Ημαθίας, ζήτησε για λόγους fair play στην αμέσως επόμενη φάση να αφήσουν οι παίκτες του, τους αντιπάλους να βάλουν γκολ. Προς τιμή τους όμως οι γηπεδούχοι αρνήθηκαν βγάζοντας την μπάλα άουτ και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά, με τους παίκτες της Ημαθίας να χάνουν πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος και στο 67' να σφραγίσουν την νίκη και πάλι με τον νεαρό Τριανταφυλλόπουλο, όταν δέχθηκε ασίστ από τον Ιτσκάρα Α. από αριστερά και με
κεφαλιά νίκησε τον Μακρή γράφοντας το τελικό 0-4.

Διαιτήτευσε με επιτυχία ο κ. Καρυπίδης Μιχαήλ (Κατής -Τόϊτος) της ΕΠΣ Φλώρινας.

ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: (Τσελεμάνης Π.) Μακρής, Λούγκας, Γκατζόπουλος, Λαζαρίδης, Παλάντζας, Λιάσος (67' Παπαδόπουλος), Δημητριάδης Κ., Πετρούσης, Χατζητιμοθέου (60' Γαζέας), Σελεμίδης (45' Παπαγεωργίου), Κοκαρόπουλος.

ΕΠΣΜ ΗΜΑΘΙΑΣ: (Λυμούσης Α.) Τσιμόπουλος, Περπερίδης, Ιτσκάρας Α., Χαραλαμπίδης, Φουρκιώτης, Τσέλιος, Φωτόπουλος (56' Ιτσκάρας Ν.), Ντουμάνης, Μελιόπουλος, Ιωάννου, Τριανταφυλλόπουλος (70' Λυμούσης).