Κοντά στους συγκεντρωμένους αγρότες της Κουλούρας ο Χρ. Σκουμπόπουλος

ΑΓΡΟΤΙΚΑ - ΔΙΑΦΟΡΑ

skoumpopoylos kouloura

Στη συγκέντρωση των αγροτών της Ημαθίας, στην Κουλούρα, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (5/2/2014) ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Χρήστος Σκουμπόπουλος, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού που ηγείται «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΣ», όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει για ακόμη μία φορά με τους αγρότες και να τους εκφράσει την αμέριστη υποστήριξη του στα δίκαια αιτήματά τους.
Όπως είναι γνωστό, ο Χρήστος Σκουμπόπουλος τόσο επί δημαρχίας του, όσο και μετά, βρίσκεται κοντά στους αγρότες της Βέροιας και της Ημαθίας, με παρεμβάσεις, ανακοινώσεις, προτάσεις και πιέσεις, προς κάθε κατεύθυνση.

Μετά τις επαφές που είχε με τον αγροτικό κόσμο της Ημαθίας, ο κ. Σκουμπόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Είναι προφανές ότι ο αγροτικός κόσμος βρίσκεται στο μάτι της Κυβέρνησης και της Τρόικα, προκειμένου να πέσει το τελευταίο, αλλά πιο ισχυρό και παραγωγικό, κάστρο της ελληνικής οικονομίας.
Κάθε σκέψη για επιπλέον βάρη στον Έλληνα αγρότη, που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να σταθεί όρθιος και μαζί με αυτόν να σταθεί και η υπόλοιπη ελληνική κοινωνία, είναι όχι μόνο απαράδεκτη, αλλά και επικίνδυνη.
Ζητούμε τώρα από την Κυβέρνηση και τους εντολοδόχους της να σεβαστούν την «βαριά βιομηχανία» της αγροτιάς και να σταματήσουν άμεσα κάθε σκέψη για τον οικονομικό αφανισμό τους.
Ως πολίτης, αλλά και ως υποψήφιος Δήμαρχος, δεσμεύομαι να μην επιτρέψω οι συνδημότες και συμπολίτες μας αγρότες να γίνουν το εξιλαστήριο θύμα. Είναι χρέος και ηθική μας υποχρέωση.

Φίλες και Φίλοι αγρότες,

Δηλώνω πως είμαι δίπλα σας και στηρίζω κάθε απόφασή σας. Καλούς αγώνες!».