Τσαβδαρίδης: Ζητά άρση περιορισμού σε αναγνώριση προϋπηρεσίας προσωπικού που μεταφέρθηκε από τις Δημοτικές επιχειρήσεις στους Δήμους

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΛΛΑΔΑ

tsavdaridis mitsotakis

Στις ενέργειες τις οποίες προτίθενται να προβούν τα Υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Εσωτερικών προκειμένου να αρθεί ο περιορισμός που έθεσε ο Ν.3833/10 σε αναγνώριση προϋπηρεσίας προσωπικού που μεταφέρθηκε από τις Δημοτικές επιχειρήσεις στους Δήμους ζήτησε ο Αναπνληρωτής Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης σε σχετική ερώτηση που κατέθεσε σήμερα το μεσημέρι (3 Φεβρουαρίου) στη Βουλή ως επικεφαλής 9 ακόμα συναδέλφων του Βουλευτών.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τσαβδαρίδης και οι συνυπογράφοντες Βουλευτές της ΝΔ κ.κ.Τζαμτζής Ιορδάνης, Μαρίνος Ανδρέας, Σκόνδρα Ασημίνα, Κυριαζίδης Δημήτριος, Κοντογιάννης Γεώργιος, Δερμεντζόπουλος Αλέξανδρος, Αντωνίου Μαρία, Πασχαλίδης Ιωάννης και Κουκοδήμος Κωνσταντίνος, υπογραμμίζουν στην ερώτηση τους ότι ο περιορισμός που έθεσε ο Ν. 3833/10, είχε ως αποτέλεσμα την άνιση μεταχείριση εργαζομένων ίδιας κατηγορίας – ίδιου υπηρεσιακού καθεστώτος ως προς τη βαθμολογική και τη μισθολογική τους εξέλιξη και είναι απαραίτητο ως εκ τούτου να αρθεί, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την αναγνώριση της προϋπηρεσίας όλων των εργαζομένων που μεταφέρθηκαν στους Δήμους από Δημοτικές Επιχειρήσεις.