Στο πλευρό των αγροτών ο Κώστας Γιοβανόπουλος

ΑΓΡΟΤΙΚΑ - ΔΙΑΦΟΡΑ

Την συμπαράσταση του στις αγροτικές κινητοποιήσεις εξέφρασε με δήλωση του ο βουλευτής Κώστας Γιοβανόπουλος. Στην δήλωση αναφέρει:

"Βρέθηκα στις συναντήσεις των αγροτών μας. Συμπαραστέκομαι στον επαναστατικό τους συναγερμό, μπροστάρης μπαίνω στον αγώνα τους κόντρα στους τυχοδιώκτες τεχνοκράτες που όρμηξαν στο μεδούλι του παραγωγικού μας οργανισμού. 
Όμως...

Αν δεν βρεθούν οι αγρότες στο δρόμο, όχι για τα Βιβλία Εσόδων τους αλλά για τους υποτιμημένους ένστολους, για τους ευτελισμένους εκπαιδευτικούς, για τους τσακισμένους λιανέμπορους κι αντίστροφα, δεν γίνεται δουλειά. Να θυσιαστούμε ο ένας για τον άλλον.

Αν δεν πολεμήσουν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι για τους ναυτικούς, οι γιατροί για τους σχολικούς φύλακες, οι τευτλοπαραγωγοί για τους δικηγόρους, οι μηχανικοί για τους πολύτεκνους, οι φοιτητές για τους συνταξιούχους, δεν θα διώξουμε ποτέ απ´ τη χώρα τους αποικιοκράτες.

Όλοι μαζί, μαζί Συνέλληνες, φορτηγατζήδες νεόπτωχοι, απολυμένοι νοσηλευτές, άνεργοι διαφημιστές, νεολαίοι μετανάστες, να πάψει η ήττα της Αξιοπρέπειάς μας".