Οι Αιμοδότες της Νικομήδειας έκοψαν την βασιλόπιτα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΔΙΑΦΟΡΕΣ

aimodotes nikomidi

Με τον αγιασμό στα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας "η Αγάπη" και την κοπή της πίτας ξεκίνησε η καινούρια χρονιά. Την Κυριακή το πρωί 2 Φεβρουαρίου συγκεντρώθηκαν αιμοδότες ,φίλοι και μέλη για να επικροτήσουν το έργο που προσφέρει στην τοπική κοινωνία και να ευχηθούν τη συνέχιση του για το 2014.

Η Πρόεδρος κ. Καδόγλου Ευτυχία ευχήθηκε υγεία για τους αιμοδότες ,αγαθό που το έχουν παραπάνω ανάγκη και από αυτούς που το χρειάζονται, για να μπορούν να δίνουν εθελοντικά το αίμα τους και αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που έχει ο Σύλλογος με το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας.

Στα βασιλοπιτάκια που μοιράστηκαν τυχερός αναδείχτηκε ο γιος του αιμοδότη Γιώργου Τουτουντζίδη. Στη συνέχεια ακολούθησε η Γ.Σ. ξεκινώντας με τον απολογισμό των δράσεων και των οικονομικών του 2013. Ακολούθησε η έγκριση του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του Συλλόγου .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η κ.Μπατσαρά, η κ.Μπαλτατζίδου,και ο κ. Τσαβδαρίδης υποσχόμενοι για την προώθηση των αναγκών του Συλλόγου.