Πρώτη ήττα για τα Λευκάδια

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

lekadia 2013  2014

Την πρώτη τους ήττα γνώρισαν τα Λευκάδια. Στο ντέρμπι της ημέρας, έχασαν με 1-0 από την Κύμη. Αγωνιστικά, οι Ημαθιώτες δεν επέτρεψαν τον αντίπαλο να γίνει απειλητικός. Ένα γκολ όμως που πέτυχε η Κύμη ήταν αρκετό για να κρίνει το ματς. Από την άλλη, επιθετικά οι Λευκαδιώτες μετά το γκολ δεν βρήκαν λύσεις απέναντι στην σφιχτή αντίπαλη ομάδα και το 1-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Στο πρώτο μέρος, η Κύμη άσκησε από νωρίς πίεση για να ανοίξει το σκορ. Είχε δυο καλά σουτ από Φαρούκ και Δήμου που δε βρήκαν στόχο στο ξεκίνημα αλλά από εκεί και πέρα δεν προβλημάτισε ιδιαίτερα τον Παπαδόπουλο. Τα Λευκάδια έλεγξαν τον ρυθμό και δεν απειλήθηκαν από τους γηπεδούχους. Στο 38’ είχαμε γκολ του Φαρούκ που ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι έχασαν στο 49’ ευκαιρία με τον Τσομπάνη, αλλά στο 51’ ο ίδιος παίκτης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και έγραψε το 1-0. Μετά το γκολ τα Λευκάδια προσπάθησαν να παίξουν πιο γρήγορα και να απειλήσουν τον αντίπαλο, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν λύσεις απέναντι στην καλοστημένη Κύμη. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Έξαρχος γιατί κάτι είπε στον διαιτητή.

Κύμη: Πάππος, Κόκκος, Πασκούλεφ, Καρατζάς, Τσικτσιρής, Κοκκάλας, Τσιάτσιος (89’ Ανέστης), Δήμου, Γεωργουδάκης (76’ Δρόσος), Φαρούκ, Τσομπάνης (69’ Κραβαρίτης)

Λευκάδια: Παπαδόπουλος, Μουρατίδης, Κόλα (56' Μισαηλίδης Π), Μπρέγκου, Μισαηλίδης Μ, Πίτος, Πληκαδίτης, Σιμηχανίδης, Γιαουτζής, Έξαρχος, Δημητριάδης (79' Καρατάσος).