Άλλο ένα εντός έδρας στραβοπάτημα για τη Νάουσα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

naousa

Άλλους δυο βαθμούς άφησε στην έδρα της η Νάουσα. Παρότι ήταν καλύτερη των Τρικάλων, έμεινε στο 0-0 και νιώθει την βαθμολογική πίεση εντονότερη.

Αγωνιστικά το πρώτο μέρος ήταν αμφίρροπο και χωρίς πολλές φάσεις. Η Νάουσα είχε ένα δοκάρι σε μακρινό σουτ Γασπαράτου στο 11’ και μια προσπάθεια του Μπενίσκου μέσα από την περιοχή στο 22’ η οποία ανακόπηκε από τους αντιπάλους αμυντικούς ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα απειλητικό σουτ του Καραγιάννη που πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η Νάουσα ανέβασε την απόδοσή της. Σε αυτό το διάστημα οι Νάουσα απείλησε τέσσερις φορές τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία των Τρικάλων. Στο 71’ Μπενίσκος δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Ψωμιάδη και στο 78’ σουτ του Κεφαλά πέρασε λίγο άουτ. Η Νάουσα συνέχισε να αναζητά το γκολ και στο 85’ ο Κεφαλάς σούταρε από καλή θέση άουτ. Στις καθυστερήσεις ο Μουρίκι βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν καλό και εξουδετερώθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Νάουσα: Κύρου, Τασιώνας (58’ Μουρίκι), Ιωαννίδης (58’ Ζούρκος), Πέικος, Ρέτζια (73’ Παπαδής), Κεφαλάς, Συμπεθέρης, Νικόλτσης, Μπενίσκος, Γασπαράτος,  Περηφανόπουλος.

Τρίκαλα: Ψωμιάδης, Μπόντε (83’ Ιωαννίδης), Κάλφας, Λουϊζίδης, Πάτρας, Στάμος (55’ Μυργιώτης), Χαλιμπάκης, Κόλα Άμπι (66’ Σακελαρίδης), Καραγιάννης, Τεντόπουλος, Πέντσος.