"Μαρίνος Αντύπας": "Την Τετάρτη στην ΔΟΫ ήταν αποστάτες κυβερνητικοί συνδικαλιστές"

ΑΓΡΟΤΙΚΑ - ΔΙΑΦΟΡΑ

agrotes kopano

Από τον Αγροτικό Σύλλογο Νάουσας "Μαρίνος Αντύπας" ανακοινώθηκαν τα εξής: "Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, οι μάσκες έπεσαν και οι πρωταγωνιστές της ανασυγκρότησης του παλιού αγροτικού συλλόγου που ευαγγελίζονται την ενότητα, αποκαλύφθηκαν. Από την πρώτη στιγμή των πανελλαδικών κινητοποιήσεων, μπήκαν δυναμικά στην υπηρεσία του διασπαστικού μηχανισμού της Κυβέρνησης για να περάσουν ηπιότερα τα βάρβαρα μέτρα που στοχεύουν στην φοροληστεία και την άρση ασυλίας στα σπίτια μας.

Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που βιαζόταν να νεκραναστήσουν τον παλιό απολιθωμένο αγροτικό σύλλογο για να παίξει τον ρόλο του λαγού με τους γνωστούς στο πανελλήνιο απεργοσπάστες επαγγελματίες συνδικαλιστές της ΓΕΣΑΣΕ και της Κουλούρας στις κινητοποιήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη. Με SMS, με απειλές και «φτηνό εισιτήριο» για την εγγραφή, καλούν τα μέλη τους την ώρα που βράζει η αγροτιά στο πανελλήνιο να γραφτούν στον νέο αποσκελετωμένο αγροτικό σύλλογο, προκειμένου να καπελώσουν και να χειραγωγήσουν το συνδικαλιστικό κίνημα.

Στο συλλαλητήριο της Τετάρτης στη Βέροια στη ΔΟΥ δεν πήρε μέρος όλος ο Νομός όπως έγραφαν τα SMS για να μας παραπλανήσουν. Ήταν οι αποστάτες κυβερνητικοί συνδικαλιστές, που έλειπαν από την πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων που έγινε στις 19 Γενάρη στη Λάρισα. Ήταν αυτοί που αποχώρισαν νωρίς πέρσι από τα μπλόκα λέγοντας ότι τα προβλήματά μας λύθηκαν με την δεύτερη δόση των έξι λεπτών στα συμπύρηνα και ζητούσαν την δανειοδότηση των κονσερβοποιών. Ήταν αυτοί που μας έλεγαν ότι έχουν την δέσμευση του Υπουργού, ότι θα μειωθεί το πετρέλαιο και κακώς εμείς παραμένουμε ακόμη στις θέσεις μας και στα μπλόκα. Είναι αυτοί που παλεύουν ΌΧΙ για την ανατροπή αυτών των δυσβάσταχτων φοροεισπρακτικών μέτρων, που στόχο έχουν να μπουν ακόμη και στα σπίτια μας, αλλά για την ήπια προσαρμογή τους, δηλαδή να περάσουν τα μέτρα μαλακότερα.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα και ο Αγροτικός Σύλλογος «Μαρίνος Αντύπας» καλεί όλους τους αγρότες της περιοχής μας να δώσουν τώρα το δυναμικό παρόν στην έδρα του Μαρίνου Αντύπα στον Κοπανό για να σταματήσει η λαίλαπα που έρχεται.

Συνάδελφοι,

Είμαστε οι περισσότεροι που παλεύουμε σε πανελλαδικό συντονισμό για την ανατροπή αυτής της πολιτικής που έχει στόχο να μας εξοντώσει από τα σπίτια και τα χωράφια μας".