Ντόστανιτς: "Χάσαμε δυο σημαντικούς βαθμούς"

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του όχι όμως και από το αποτέλεσμα ήταν ο τεχνικός της Βέροιας Ράτκο Ντόστανιτς. Στις δηλώσεις του σημείωσε:«Χάσαμε δυο σημαντικούς βαθμούς. Φαίνεται ότι σε κάθε ματς έχουμε μεγάλη πίεση και φάνηκε και σήμερα. Είδατε και μόνοι σας, μπήκαμε καλά, κερδίσαμε πέναλτι και ξεκινήσαμε όπως πρέπει. Παίξαμε το πρώτο μέρος, όχι όπως έπρεπε. Οι κινήσεις μας έπρεπε να είναι διαφορετικές, είχαμε φόβο.

Στο β’ μέρος είχαμε καλύτερες κινήσεις, κυκλοφορήσαμε μπάλα, είχαμε ευκαιρίες και ένα δοκάρι. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Ποδόσφαιρο είναι, συμβαίνουν αυτά. Βαθμό πήρε η πιο τυχερή ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος από παίκτες μου. Ο αντίπαλος πολύ καλός ακόμη και με δέκα παίκτες. Είναι επικίνδυνη, παίζει την κόντρα αλλά δεν τους αφήσαμε χώρο. Δεν έχουμε χρόνο να αναλύσουμε τα πράγματα και σκέφτομαι το ματς με Εργοτέλη. Κάθε παιχνίδι για εμάς πολύ σημαντικό. Πιστεύω θα σωθούμε».

Σε ερώτηση για τις χαμένες ευκαιρίες και το αν χρειάζεται η Βέροια παίκτες απάντησε: «Χρειαζόμαστε και παίκτες αλλά που να μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Οι παίκτες μου έχουν πολύ πίεση. Προσπαθούν να τα δώσουν όλα σε κάθε παιχνίδι και δεν έχω παράπονο».