Κλότσησε δυο βαθμούς η Βέροια

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

veria panthrakikos

Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι της Βέροιας με τον Πανθρακικό. Η Βέροια παίζοντας με παίκτη παραπάνω και χάνοντας πέναλτι έμεινε χωρίς γκολ, παρά τις καλές ευκαιρίες της και άφησε δυο βαθμούς.

Η Βέροια με το καλησπέρα έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Γκονσάλβες ανατράπηκε από τον Πασχαλάκη, μετά από κάθετη πάσα του Παυλίδη, και κέρδισε το πέναλτι (μαζί και την κόκκινη κάρτα του Πασχαλάκη). Το πέναλτι εκτελέστηκε από τον Μπεν, αλλά ο νεοεισελθόν Αθανασιάδης απόκρουσε. Έτσι η Βέροια απέκτησε μόνο αριθμητικό πλεονέκτημα και μαζί την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους έμειναν κλεισμένοι στο μισό γήπεδο με στόχο να εκμεταλλευτούν τις αντεπιθέσεις. Σε μια τέτοια στο 18’ ο Τζάνης βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή της Βέροιας αλλά σούταρε άουτ.

Σε θέση βολής βρέθηκε και η Βέροια με τον Τραπ στο 28’ όμως το αμαρκάριστο σουτ του Τσέχου πέρασε λίγο άουτ. Το υπόλοιπο μέρος του πρώτου μέρους κύλησε χωρίς ευκαιρίες και με την Βέροια να ελέγχει τον ρυθμό. Στις καθυστερήσεις, η Βέροια προσπάθησε να αιφνιδιάσει με αντεπίθεση, ο Γεωργιάδης έκανε την σέντρα από τα δεξιά, αλλά βγήκε εντυπωσιακά ο Αθανασιάδης και έδιωξε πριν τον Καλτσά.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 51’ η Βέροια έφτασε πολύ κοντά στο γκολ. Μετά από εξαιρετικό πλασέ του Τραπ εκτός περιοχής, η μπάλα χτυπά στη ρίζα της αριστερής δοκού του Αθανασιάδη, η μπάλα έφτασε στον Γκονσάλβες ο οποίος πλάσαρε άουτ. Παρόμοια ευκαιρία έχασε η Βέροια και στο 52’. Ο Τραπ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Αθανασιάδης απόκρουσε, η μπάλα έφτασε στον Καλτσά ο οποίος δεν μπόρεσε με σουτ μέσα από την περιοχή να κάνει αξιόλογο σουτ προς το τέρμα του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Η Βέροια συνέχισε να ασκεί πίεση και στο 74’ έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν η μπάλα έφτασε στον Μπαργκάν μέσα στην περιοχή, το σουτ που επιχείρησε όμως πέρασε λίγο άουτ. Στο 76΄ νέα καλή στιγμή για την Βέροιια. Σέντρα σουτ του Αμαραντίδη, από τα αριστερά, ο Αθανασιάδης ακούμπησε λίγο και έδιωξε σε κόρνερ.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Μοχάμεντ, Τραπ, Ζεζίνιο (65’ Μπαργκάν), Γεωργιάδης, Καλτσάς, Γκονσάλβες (86’ Μάνος), Παυλίδης (76’ Βεργώνης), Όστοϊτς, Μπάρμπας.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Τζάνης (77’ Χασομέρης), Εμπόου, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Μακρυδημήτρης (6’ Αθανασιάδης), Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Ίγκορ (88’ Σαμπάτ).