Απεργιακό κάλεσμα από την "Πρωτοβουλία Αγροτών"

ΑΓΡΟΤΙΚΑ - ΔΙΑΦΟΡΑ

agrotes doy ver

Η "Πρωτοβουλία Αγροτών" μετά την άκαρπη βδομάδα που πέρασε καλεί όλους τους Αγρότες, τους Αγροτικούς Συλλόγους και τις Οργανώσεις των Αγροτών μελών της σε διαρκή κινητοποίηση από αύριο Δευτέρα 3/2/2014.

"Δυστυχώς όλο αυτό το διάστημα όπως φαίνεται οι προτάσεις μας δεν εισακούσθηκαν και το μόνο πλέον που μας μένει είναι να σταθούμε δυναμικά απέναντι σε έναν φορολογικό σχεδιασμό ο οποίος μας οδηγεί στην εξαθλίωση και τον αφανισμό.

Η ανάγκη να ξαναδούμε το συνολικό αγροτικό ζήτημα γενικότερα αλλά και τον τρόπο της φορολόγησης των αγροτών ειδικότερα , η ανάγκη να βάλουμε ισχυρές βάσεις στον -κατά γενική ομολογία - κεντρικό πυλώνα της ανάπτυξης της χώρας , η επιβίωση και η παραπέρα ανάπτυξη του αγροτικού τομέα « με τους αγρότες στη γή τους» οδηγούν ξανά στους δρόμους στις πλατείες και όπου αλλού χρειαστεί .

Με όλους τους θεμιτούς τρόπους με όλα τα μέσα να διατρανώσουμε την βούλησή μας να τεθεί το δάκτυλο «επί τον τύπο των ήλων» και να δοθεί συνολική και οριστική απάντηση στα ζητήματα που ταλανίζουν τον αγροτικό κόσμο . Με πίστη στο δίκιο του αγώνα" αναφέρει στην ανακοίνωσή της.