Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας: "Συνεχίζεται η αποδυνάμωση της πόλης και το ξήλωμα υπηρεσιών"

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

alexandria

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Δυστυχώς η αποδυνάμωση της πόλης μας και το ξήλωμα των Δημόσιων Υπηρεσιών της καλά κρατεί. Προ 15νθημέρου, πληροφορηθήκαμε ότι η Κεντρική Διοίκηση της ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ) , αποφάσισε να κλείσει το γραφείο βλαβών της πόλης μας και να το μεταφέρει στη Βέροια.

Περιμέναμε μια δυναμική αντίδραση από τους Τοπικούς Άρχοντες. Μάταια όμως. Η αντίδραση τους περιορίστηκε σ' ένα ομόφωνο ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου και τίποτα παραπάνω. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το Συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων της ΔΕΔΔΗΕ, μας ενημέρωσαν ότι καμία αντίδραση δεν υπήρξε από πλευράς της πόλης προς την Κεντρική Διοίκηση της ΔΕΔΔΗΕ.

Έτσι αναλάβαμε την πρωτοβουλία, κι είχαμε μια σειρά επαφών με τους Τοπικούς Βουλευτές, όπου δήλωσαν οι περισσότεροι άγνοια για το θέμα!!! Δεσμεύτηκαν να μεριμνήσουν επί του θέματος (ήδη έχει έρθει το θέμα στη Βουλή) και να δώσουν την καλύτερη δυνατή λύση.
Προκαταβολικά ενημερώνουμε, δικαιολογίες του τύπου ,"λόγω έλλειψης προσωπικού γίνονται συγχωνεύσεις", δεν θα δεχθούμε. Διότι μ' αυτή τη δικαιολογία όχι Δημόσια Υπηρεσία δεν θα μείνει στην πόλη, όχι Υπηρεσίες Υγειονομικής Περίθαλψης (Κέντρο Υγείας, ΕΟΠΥΥ), ούτε σχολείο δεν θα έχουμε.

Ακόμη αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν ν' αποκατασταθεί π.χ. μια βλάβη στο Κλειδί όταν λίγο πριν, το τμήμα βλαβών έχει πάει για μια αντίστοιχη βλάβη στο Δάσκιο;
Έχετε αναλογιστεί τα προβλήματα και το μέγεθος της ζημιάς που θα προκληθεί;

Ευχόμαστε τίποτα απ' όλα αυτά να μην συμβούν και το «πουλόβερ» που λέγεται Αλεξάνδρεια να σταματήσει επιτέλους να «ξηλώνεται». Για οποιαδήποτε εξέλιξη, θα σας ενημερώσουμε".