Ανακαλύπτοντας κινητικά την ελληνική και αγγλική γλώσσα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

iex xoros aglika

Στο μάθημα της δημιουργικής κίνησης και χορού οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α' Δημοτικού των Ιδιωτικών Εκπαιδευτήριων Βέροιας έχουν την ευκαιρία να ανακαλύπτουν διαρκώς νέες πηγές γνώσης, έκφρασης και δημιουργίας ,με την καθοδήγηση και την υποστήριξη της Καθηγήτριας Χορού Αφροδίτης Αντύπα.

Η τελευταία τους κινητική εξερεύνηση έγινε σε διαθεματικό πλαίσιο με έμπνευση από τις υπέροχες ανακαλύψεις στη χώρα της Γλώσσας και απέφερε πολύ ενδιαφέροντα και δημιουργικά αποτελέσματα! Τα παιδιά εκφράστηκαν κινητικά με έμπνευση από το ελληνικό αλλά και το αγγλικό αλφάβητο.

Με βοηθό και πολύτιμη συνοδεία τα μουσικά ερεθίσματα από διάσημους συνθέτες αλλά και μουσικές από όλο τον κόσμο οι μικροί μαθητές έρχονται σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και συνεχίζουν το κινητικό τους ταξίδι με απώτερη κατάληξη τη Γιορτή Χορού που θα γιορταστεί με ιδιαίτερη χαρά και λαμπρότητα στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας την Άνοιξη.

Η φιλομάθεια και η δημιουργική προσέγγιση των παιδιών είναι αξιέπαινες και οδηγούν σε ολοκληρωμένες και ενδιαφέρουσες κινητικές δημιουργίες. Ο ρυθμός, η κίνηση, η μουσική εμπλουτίζουν τους εκφραστικούς τους τρόπους και εξισορροπούν την ψυχική τους ενέργεια!