Το τμήμα Ρυθμικής του Φιλίππου έκοψε την βασιλόπιτα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΠΟΡ

filippos rithmiki pita

Σε χιονισμένο τοπίο έκοψε για πρώτη φορά την βασιλόπιτα του, την Κυριακή 26 Ιανουάριου, το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας στο «ΚΤΗΜΑ ΚΑΨΑΛΗ».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Γυμναστικής Ομοσπονδίας κ. Βασιλειάδης, ο πρόεδρος της Βορείου Ελλάδος κ. Κωνσταντής, ο πρόεδρος του Φιλίππου κ. Τραπεζανλίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Βοργιαζίδης, ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Μωυσιάδης, και ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου κ. Πατσιαβούρας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα σύντομο χαιρετισμό του εκπροσώπου του τμήματος ρυθμικής κ. Παπανώτα, ο οποίος καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε Καλή Χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες για τον σύλλογο Φίλιππο Βέροιας. Στις προπονήτριες Χαβιαροπούλου Ηρώ, Μωυσιάδου Κατερίνα, στην μπαλαρίνα Καλογύρου Κέλλυ , στην δασκάλα χορού Ζαγγελίδου Ελένη και στην συνεργάτιδα τους Παυλίδου Μαρία ευχήθηκε υγεία, δύναμη, υπομονή, όρεξη για δουλειά και πολλές πολλές επιτυχίες.

Την κοπή της βασιλόπιτας έκανε ο πρόεδρος της Γυμναστικής Ομοσπονδίας κ. Βασιλειάδης μαζί με τον πρόεδρο του Φιλίππου κ. Τραπεζανλίδη. Τυχερή της βραδιάς ήταν η αθλήτρια Παπανώτα Δήμητρα.

Ακολούθησε πλούσιο γεύμα προσφορά του «ΚΤΗΜΑ ΚΑΨΑΛΗ». Και η βραδιά έκλεισε με χιονοπόλεμο από τις αθλήτριες του συλλόγου. Ο Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας Ρυθμική Γυμναστική ευχαριστεί θερμά το Κτήμα Καψάλη για την χορηγία του προς το σύλλογο και για την όμορφη βραδιά.