Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας έκοψε την Βασιλόπιτα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΧΟΡΟΣ

elv pita

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Σωματείου στο Πνευματικό – Πολιτιστικό Κέντρο της Λέσχης στο Πανόραμα, όπου ανταλλάχθηκαν ευχές για υγεία, ελπίδα και μια παραγωγική νέα χρονιά με τις ευλογίες του πάτερ Νικόλαου της τοπικής ενορίας του Πανοράματος, .

Η απολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Λ.Β. έλαβε χώρα την επόμενη Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 στο Π.Π.Κ. της Λέσχης, οπότε ο Πρόεδρος της Ε.Λ.Β. κ. Χαράλαμπος Καπουρτίδης αλλά και τα μέλη του Δ.Σ.. κατά τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό αναφέρθηκαν αναλυτικά στα πεπραγμένα του προηγούμενου έτους καθώς παρουσίασαν με τάξη και συνέπεια το έργο της κάθε εφορίας.

Μετά την κατάθεση του προγραμματισμού και του προϋπολογισμού για το 2014, τα μέλη της Λέσχης προέβησαν σε προτάσεις και τοποθετήσεις, συγχαίροντας ταυτόχρονα την διοίκηση για το πλούσιο και αξιόλογο έργο της.

Το σώμα της Γενικής Συνέλευσης υπερψήφισε την εισήγηση του Δ.Σ., ως προς την ανακήρυξη δύο εκ των ιδρυτικών μελών της Λέσχης κ.κ. Αργυρίου Τσαχουρίδη και Αθανάσιου Πυρινού ως επίτιμα μέλη του Σωματείου καθώς και την πρόταση του Δ.Σ. για μείωση ετήσιας συνδρομής μέλους.

Ο Πρόεδρος της Γ.Σ. κ. Νίκος Τουμπουλίδης και η Γραμματέας κα. Βασιλική Τόκα, αφού ολοκλήρωσαν με επιτυχία το έργο τους και εντός των προβλεπόμενων χρονικών ορίων, ευχήθηκαν καλή συνέχεια και καλή επιτυχία για τη νέα χρονιά.