Βαριά ήττα στον Δομοκό για το Μακροχώρι

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

makroxori1

Την πιο βαριά φετινή του ήττα γνώρισε το Μακροχώρι. Παίζοντας σε ένα ακατάλληλο για ποδόσφαιρο γήπεδο, έχασε με 4-0 από τον Δομοκό.Η αναμέτρηση έγινε σε πολικές συνθήκες και σ' ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο που θύμιζε... βάλτο λόγω της πολύωρης βροχής που είχε προηγηθεί.

Από τον Μαλισσόβα προήλθε το πρώτο γκολ των γηπεδούχων, μόλις στι 2', όταν ο νεαρός παίκτης εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά και ο Καντού με ωραία ενέργεια από κοντά νίκησε τον Σταματέλο γράφοντας το 1-0. Πέντε λετπά αργότερα ο Καντού σέντραρε από αριστερά και ο επερχόμενος Μπουγιώτας με θεαματικό πλασέ πάνω στα νερά έκανε το 2-0.

Το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις στη συνέχεια με πρωταγωνιστή τον Μαλισσόβα, ο οποίος στο 21' έπιασε ένα ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής και ανάγκασε τον Σταματέλο να πεταχτεί στο «Γ» της εστίας του και να διώξει σε κόρνερ, ενώ στο 24' μετά από μετά από μπαλιά του Ζαχαράκη βγήκε μόνος του αλλά τον πρόλαβε ο τερματοφύλακας.

Το Μακροχώρι φάνηκε για πρώτη φορά επιθετικά στο 43' όταν ο Μαυριδόγλου ελίχθηκε λίγο έξω από την περιοχή, 'επιασε και το δυνατό σουτ για να μπλοκάρει ο Κουτσούμπας. Μάλιστα στο 47' του α' ημιχρόνου (κρατήθηκαν 3,5 λεπτά καθυστερήσεις) οι Μακεδόνες «άγγιξαν» το γκολ όταν ο Γεωργίου έβγαλε σε θέση μέσα αριστερά τον Αντ. Ηλιάδη, αυτός επιχείρησε διαγώνιο σουτ πλασέ για να διώξει σωτήρια σε κόρνερ ο Κουτσούμπας. Το κόρνερ εκτέλεσε από δεξιά ο Σαλέπης για να διώξει πάλι με υπερένταση ο Κουτσούμπας.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με μια καλή στιγμή στο 51' όταν ο Γεωργίου κέρδισε τις κόντρες μπήκε στην περιοχή από δεξιά έπιασε το διαγώνιο στέλνοντας τη μπάλα σύρριζα άουτ.

Στο 57' ο Αναστασίου σέντραρε από δεξιά για τον Ζαχαράκη που έπιασε δυνατό σουτ αλλά άστοχο. Ότι όμως δεν έγινε σ' αυτή τη φάση, έγινε δύο λεπτά αργότερα με τους ίδιους πρωταγωνιστές και τονΖαχαράκη με κοντινό σουτ να κάνει το 3-0.

Στο 61' ο Μπουγιώτας κέρδισε τις κόντρες, έδωσε στον Μαλισσόβα ο οποίος σούταρε από πλεονεκτική θέση για να διώξει με υπερένταση ο Σταματέλος σε κόρνερ.
Δύο λεπτά αργότερα ο Μαυριδόγλου βρήκε τον Σπανό στο ημικύκλιο της περιοχής, αυτός γλίστρησε προς στιγμή για να πιάσει ένα χλιαρό σουτ που μπλόκαρε ο Κουτσούμπας. Φάση διαρκείας στα καρέ της Ένωσης είχαμε στο 79' με τον Κατσαδούρο να επιχειρεί γυριστό σουτ από θέση μέσα δεξιά και τον Σταματέλο να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 87'. Ο Κ.Β. Αλαμάνης γύρισε τη μπάλα από δεξιά για τον Φραταράκου κι αυτός με ψύχραιμο πλασέ και 4-0.
Σ

το 89' ο Αναστασίου έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Φραταράκου έπιασε την κοντινή κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει ξυστά άουτ από το κάθετο δοκάρι.
Στην επόμενη φάση φάουλ του Ελευθεριάδη λίγο έξω από την περιοχή, αναγκάζει τον Κουτσούμπα να πέσει στη γωνία του και να διώξει τον κίνδυνο, ενώ στο 91' ο Κουτσούμπας μπλόκαρε την κοντινή κεφαλιά του Μαυριδόγλου μετά από φάουλ του Ελευθεριάδη από αριστερά.

Τέλος στο 92' ο Πέδρο βρήκε σε θέση βολής τον Καντού που σούταρε ελάχιστα άουτ.

Δομοκός: Κουτσούμπας, Αναστασίου, Πέδρο, Κάππος, Μπαντής, Καλαμάτας, Κατσαδούρος, Καντού, Μπουγιώτας (78' Ε. Αδάμος), Ζαχαράκης (71' Φραταράκου), Μαλισσόβας (83' Κ.Β. Αλαμάνης).

Μακροχώρι: Σταματέλος, Συμεωνίδης (53' Σπανός), Γρ. Ηλιάδης, Τζεϊρανίδης, Σαλέπης, Πίέτρα, Αντ. Ηλιάδης, Γεωργίου, Καφές (83' Σαριανίδης), Τσακαλίδης (38' Μαυριδόγλου), Ελευθεριάδης.

πηγή: www.efthia.gr