Άφησε βαθμούς στο φινάλε η Νάουσα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

naousa

Δυο πολύτιμους βαθμούς έχασε στην εκπνοή της αναμέτρησης με την Χαλκίδα η Νάουσα. Σε ένα γήπεδο σκεπασμένο από πέπλο ομίχλης, η Ημαθιώτικη ομάδα δέχθηκε γκολ με πέναλτι και παραχώρησε ισοπαλία 2-2.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη Νάουσα. Στο 8' ο Γασπαράτος ανατράπηκε από τον Βαλκάνο αλλά το πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος αποκρούστηκε από τον Ντουμάνη. Στο 26' ήταν η σειρά των φιλοξενουμένων να κερδίσουν πέναλτι, όταν ο Μουσικάκης ανέτρεψε τον Γκαράνη. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Ευσταθίου κι έγραψε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος η Νάουσα αντέδρασε και έκανε την ανατροπή. Στο 60' ο Γασπαράτος με σέντρα σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 1-1 και στο 65' με όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ σημείωσε το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 88'. Κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Περηφανόπουλου και με εύστοχο χτύπημα του Ναουμίδη έγραψαν το 2-2.

Να σημειωθεί ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοψε δυο φορές (μια φορά σε κάθε ημίχρονο) το παιχνίδι λόγω ομίχλης.

Νάουσα: Κύρου, Παπατάνος (69' Ρέτζια), Περηφανόπουλος, Πέϊκος, Μουσικάκης, Αργυρίου Γρ., Συμπεθέρης, Κεφαλάς (84' Αργυρίου Πασχ.), Μπενίσκος, Γασσπαράτος, Νικόλτσης.

Χαλκίδα: Ντουμάνης, Αυλωνίτης, Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Ναουμίδης, Ευσταθίου, Κωνσταντάγκας, Μπαλαμπάνης, Γκιόκας, Βαλκάνος (94' Νικολώνης), Γκαράνης