Με κατεβασμένα χέρια έχασε στην Τούμπα η Βέροια

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

paok veria11

Ήττα χωρίς να προβάλει αντίσταση γνώρισε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ η Βέροια με 4-1. Η Βέροια δέχθηκε τρία γρήγορα τέρματα στα 13’ πρώτα λεπτά και δεν βγήκε εκτός παιχνιδιού πολύ γρήγορα.

Το ξεκίνημα της Βέροιας ήταν καταστροφικό. Δέχθηκε τρία τέρματα με το…καλησπέρα κι εκεί τελείωσαν όλα. Μόλις στο 25ο δευτερόλεπτο με σουτ του Ολίσε από την περιοχή, μετά από βαθιά μπαλιά του Κατσουράνη, ο ΠΑΟΚ έγραψε το 1-0. Στο 5’ μετά από παράλληλη μπαλιά του Ολίσε από αριστερά προς την περιοχή, οι αμυντικοί της Βέροιας απομάκρυναν προσωρινά, η μπάλα κατέληξε στον Μαντούρο, ο οποίος με δυνατό σουτ έξω απ' την περιοχή πέτυχε το 2-0. Στο 13’ ο Λούκας εκτέλεσε κόρνερ, ο Κατσουράνης πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Σαλπιγγίδης με δεύτερη πέτυχε το τρίτο γκολ για τον ΠΑΟΚ.

Μετά το 3-0 ο ΠΑΟΚ έριξε το ρυθμό του κι έδωσε χώρο στην Βέροια. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν μια μεγάλη ευκαιρία στο 26’ αλλά δεν κατάφεραν να μειώσουν. Ο Μπεν με κεφαλιά-πάσα έβγαλε τον Καλτσά τετ α τετ με τον Γλύκο, ο παίκτης της Βέροιας όμως πλάσαρε πάνω απ' τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ράτκο Ντόστανιτς θέλησε να κάνει το σχήμα του πιο απειλητικό και έριξε στο ματς Παυλίδη και Γκονσάλβες. Ο ΠΑΟΚ είχε δυο καλές στιγμές στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 50' είχαμε κακή εκτέλεση από τον Λούκας, έδιωξαν οι αμυντικοί, η μπάλα πήγε ξανά στον Ισπανό που έκανε τη σέντρα αλλά ο Βούκιτς με κεφαλιά δεν βρήκε στόχο. Στο 52' ο Λούκας έκανε το διαγώνιο σουτ από θέση δεξιά στην περιοχή, ο Καντιμοίρης απόκρουσε.

Η Βέροια στην πρώτη της ευκαιρία στο δεύτερο μέρος έφτασε στο γκολ. Μετά από σέντρα του Γεωργιάδη, η μπάλα πέρασε πάνω από τον Σκόνδρα και κατέληξε στον Γκονσάλβες, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει ανενόχλητος από την περιοχή. Στο 58’ ο Παυλίδης προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Γλύκο, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Πάνω που έλεγχε τον ρυθμό η Βέροια, δέχθηκε τέταρτο γκολ. Στο 66’ ο Λούκας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κατσουράνης έκανε κεφαλιά-πάσα και ο Σαλπιγγίδης με νέα κεφαλιά και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1.

Στο 69' καλή απευθείας εκτέλεση του φάουλ από τον Γεωργιάδη, ο Γλύκος μπλόκαρε την μπάλα.

Από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε και το ματς ολοκληρώθηκε με σκορ 4-1.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης (72’ Τζιόλης), Σκόνδρας, Μαντούρο, Κάτσε, Ολίσε, Λούκας (72’ Γεωργιάδης), Βούκιτς (78’ Νίνης), Σαλπιγγίδης.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντομοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Σισοκό, Τραπ, Σιόντης (46’ Γκονσάλβες), Ζεζίνιο (71’ Κομόλοφ), Καλτσάς, Μπεν, Μπαργκάν (46’ Παυλίδης).