Η ΚΕΠΑ έκοψε την βασιλόπιτα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΔΙΑΦΟΡΑ

kepa pita

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε την Παρασκευή το βράδυ η ΚΕΠΑ Βέροιας. Η εκδήλωση έγινε παρουσία της δημάρχου Βέροιας Χαρούλας Ουσουλτζόγλου, του αντιδημάρχου Άρη Λαζαρίδη, των μελών της διοίκησης και των εργαζομένων. Για την σημερινή διοίκηση, αλλά και για την δημοτική αρχή, ήταν η τελευταία κοπή βασιλόπιτας. Παίρνοντας τον λόγο ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Γιώργος Μιχαηλίδης, ευχαρίστησε τους πάντες για την συνεργασία και τόνισε ότι οι περισσότερες αποφάσεις της επιχείρησης ήταν ομόφωνες. «Δίναμε τα Σαββατοκύριακα πνευματική τροφή και διασκέδαση στους δημότες» σχολίασε ο κ. Μιχαηλίδης.

Μιχαηλίδης: Ευχαριστώ την δήμαρχο για την προσφορά της στον δήμο

Ιδιαίτερα αναφορά έκανε στην δήμαρχο ο κ. Μιχαηλίδης. «Θέλω να την ευχαριστήσω για την πρότασή της να είμαι εγώ ο πρόεδρος. Περάσαμε καλές αλλά και δύσκολες στιγμές. Πέρα από τις αψιμαχίες μας, ευχαριστώ την δήμαρχο για την προσφορά της στον δήμο» είπε και δήλωσε ότι θα προσπαθήσει αυτή η εκδήλωση βασιλόπιτας να μην είναι η τελευταία για την ΚΕΠΑ.

Δήμαρχος: Δεν θα αφήσουμε κανέναν να κόψει το λουλούδι που φυτέψαμε

Από την πλευρά της η δήμαρχος τόνισε ότι ο πολιτισμός και οι αγώνες δεν τελειώνουν ποτέ. «Οι καιροί είναι δύσκολοι και πολλές φορές έρχονται θέματα που μας κάνουν να αγωνιούμε για το αύριο. Θα είμαστε όλοι έτοιμοι για αγώνες. Δήμος χωρίς επιχειρήσεις δεν είναι δήμος. Θα είμαι πάντα έτοιμη γι αυτό. Αν χρειαστεί να μαζευτούν υπογραφές, θα είμαι η πρώτη που θα υπογράψει. Αν χρειαστεί να βγούμε στο πεζοδρόμιο, θα είμαι η πρώτη που θα βγω. Ξεκινήσαμε κάποια πράγματα από το τίποτα και τα φτάσαμε εδώ που είναι σήμερα. Ήρθαν χρόνια που αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα, τρίζουν. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να κόψει το λουλούδι που φυτέψαμε. Θα είμαστε όλοι μαζί» είπε η κ. Ουσουλτζόγλου.

Τέλος το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι του δήμου.