Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Φίλιππος

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

filippos ikaroi1

Οι τελευταίες τρεις εβδομάδες ήταν άσχημες, από πλευράς αποτελεσμάτων, για τον Φίλιππο. Ξεκίνησαν με την εντός έδρας απρόσμενη ήττα από τον Ηρακλή και συνεχίστηκαν με δυο ήττες στην Αθήνα από Ψυχικό και ΑΕΚ. Τα αποτελέσματα αυτά άφησαν τον Φίλιππο αρκετά πίσω στην βαθμολογία. Οι "ερυθρόλευκοι" επιστρέφουν στην Βέροια το Σάββατο και υποδέχονται τον ΟΦΗ. Το ματς είναι πολύ κρίσιμο. Ο Φίλιππος θέλει να επιστρέψει στις νίκες και για βαθμολογικούς λόγους αλλά και για ψυχολογικούς. Η ομάδα χρειάζεται μια επιτυχία για να τονώσει την ψυχολογία της αλλά και για να μην χάσει άλλο έδαφος στην βαθμολογία.

Αγωνιστικά, τα προβλήματα μειώθηκαν. Ο Ακεψιμαΐδης αν και δεν είναι 100% έτοιμος, θα βρίσκεται στην αποστολή του Φιλίππου και θα παίξει. Στην αποστολή κανονικά θα είναι και ο Μπρόζος ο οποίος ξεπέρασε το θέμα με τον στρατό κι επέστρεψε στην ομάδα. Αντίθετα, εκτός αποστολής θα είναι ο Κασαμπαλής, ο οποίος ξεκίνησε νέα θεραπεία για την μέση του.

Γκίμας: Να επιστρέψουμε στις νίκες

Σημαντικό χαρακτήρισε το ματς του Σαββάτου ο τεχνικός του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας: "Το ματς με τον ΟΦΗ είναι πολύ σημαντικό. Επιστρέψαμε στις καλές εμφανίσεις κόντρα στην ΑΕΚ, πρέπει να επιστρέψουμε και στις νίκες για να αντιστρέψουμε το κλίμα και να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με θετικό αποτέλεσμα. Ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα, δεν έχει κερδίσει και αυτός μέσα στο 2014 και χρειάζεται συγκέντρωση 40 λεπτά".