Το κοινό της Βέροιας συζήτησε για την ταινία "Μικρά Αγγλία" με τον σκηνοθέτη Π. Βούλγαρη και την συγγραφέα Ι. Καρυστιάνη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Σε μια αίθουσα κατάμεστη έγινε την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου η παρουσίαση – προβολή της ταινίας ‘ΜΙΚΡΑ ΑΓΓΛΙΑ’ που απέσπασε κάθε ρεκόρ εισιτηρίων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Παρόντες ήταν, ο ίδιος ο σκηνοθέτης της ταινίας Παντελής Βούλγαρης καθώς και η σύζυγός του – συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου, Ιωάννα Καρυστιάνη.

Η εκδήλωση ήταν μια πρωτοβουλία της Ε.Λ.Μ.Ε. και του Συνδέσμου Φιλολόγων Ν.Ημαθίας σε συνεργασία με το κινηματοθέατρο ‘ΣΤΑΡ’.

Το κοινό παρακολούθησε την ταινία, η οποία και προβάλλεται για 8η συνεχόμενη εβδομάδα στη Βέροια. Αμέσως μετά ακολούθησε μια εποικοδομητική συζήτηση, κατά την οποία σκηνοθέτης και συγγραφέας δέχθηκαν ερωτήσεις, ενώ η συγγραφέας υπέγραψε τα βιβλία για το φιλοθεάμων κοινό.

Σκηνοθέτης και Συγγραφέας αναχώρησαν αργά το βράδυ, ευχαριστώντας το κοινό που ήταν παρόν, ενώ άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξαναεπισκεφθούν σύντομα την πόλη μας.

Μια εκδήλωση μοναδικού πολιτιστικού ενδιαφέροντος, που σίγουρα προάγει την τέχνη και τον πολιτισμό στην πόλη μας,

Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές…

Η ταινία θα συνεχιστεί για 9η εβδομάδα, έως και 29/1 κατόπιν γενικής απαίτησης του κοινού. Ώρες προβολών: 18.30 και 21.30.