Ανέλαβε καθήκοντα η νέα διοικητής του Νοσοκομείου Αναστασία Μπούρτσου

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΥΓΕΙΑ

bourtsou xatzidimitriou

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η τοποθέτησή της και σήμερα Πέμπτη 23/1 ανέλαβε κι επίσημα τα καθήκοντά της η νέα διοικητής του Νοσοκομείου Ημαθίας Αναστασία Μπούρτσου. Σε μια σεμνή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η παράδοση - παραλαβή της διοίκησης κι έγινε η γνωριμία της κ. Μπούρτσου με τους διευθυντές των κλινικών και των τμημάτων. Απευθυνόμενη στους διοικητές των κλινικών και των τμημάτων, η κ. Μπούρτσου τόνισε:

"Τα δυο νοσοκομεία, Βέροιας και Νάουσας, διαθέτουν άριστο δυναμικό και αν δουλέψουμε σωστά μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Θα επιταχύνουμε τα έργα ώστε το νέο τμήμα να παραδοθεί νωρίτερα και θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε σε ανθρώπινο δυναμικό. Μπορούμε να πετύχουμε στην αποστολή μας και θα το παλέψουμε. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Από τα πρώτα βήματά μας θα είναι η λειτουργία του στεφανιογράφου. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τους δείκτες μας για να μην μας λείπουν αναλώσιμα. Όποια προβλήματα δημιουργηθούν θα τα ξεπεράσουμε με την βοήθειά σας. Θέλω την βοήθειά σας. Ίσως αδικήσατε λίγο τον κ. Χατζηδημητρίου, κι εμείς θα μαλώσουμε πάνω στην δουλειά. Ο στόχος μας όμως είναι κοινός. Από αύριο θα αρχίσουμε την ιεράρχηση των θεμάτων μας. Η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοιχτή".

Για τον πρώην διοικητή, η κ. Μπούρτσου είπε: "'Έχει κάνει σημαντικό έργο. Εστίασε την προσπάθειά του στις υποδομές. Έχοντας τις υποδομές, όταν ξεπαγώσουν οι προσλήψεις θα αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες υγείας".