Καθάρισε ο Έξαρχος για τα Λευκάδια

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

lefkadia lamia

Τη νίκη με 2-1 επί του Δομοκού σημείωσαν τα Λευκάδια και αποκόμησαν τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα του Νίκου Παπανώτα ήταν καλύτερη και έφτασε δίκαια στην επιτυχία.

Οι Ημαθιώτες έψαξαν νωρίς το γκολ και στο πρώτο δεκάλεπτο είχαν δυο δοκάρια με το Δημητριάδη στο 2’ (πλασέ από κοντά) και στο 8’ (σουτ μετά από κόρνερ). Στο 17’ οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν την πρώτη απειλή τους με κεφαλιά του Φραταράκου την οποία απόκρουσε ο Μουρατίδης. Στο 30’ τα Λευκάδια άνοιξαν το σκορ. Ο Έξαρχος έκλεψε έξυπνα την μπάλα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα (οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ) κι έγραψε το 1-0.

Στην επανάληψη τα Λευκάδια διατήρησαν τον έλεγχο του ρυθμού. Στο 47’ απείλησαν ξανά με τον Δημητριάδη αλλά ο Γιολδάσης απόκρουσε και στο 73’ έφτασαν στο 2-0. Ο Παρσόπουλος που βγήκε στην μόνος πάσαρε στον Έξαρχο και ο τελευταίος έγραψε το 2-0/

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στις καθυστερήσεις όταν ο Μπουγιώτας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από κόρνερ του Ζαχαράκη.

Λευκάδια (Παπανώτας): Παπαδόπουλος, Μουρατίδης (46΄ Μπρέγκου), Κόλα (75΄ Παρσόπουλος), Πληκαδίτης, Μισαηλίδης Μ., Πίττος, Ζαρογιάννης, Λαμπριανίδης, Γιαουτζής (73΄ Κουκουράκης), Έξαρχος, Δημητριάδης.

Αχιλλέας Δομοκού (Κολομητρούσης): Γιολδάσης, Αναστασίου, Ράπτης, Μέντεζ (58΄ Αδάμος Ε.), Μπαντής, Κάππος (82΄ Αλαμάνης), Κατσαδούρος, Καντού, Μπουγιώτας, Ζαχαράκης, Φραταράκου.