Έχασε από τον ανώτερο ΠΑΟ η Βέροια

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

veria pao1

Την ήττα με 1-3 γνώρισε από τον ΠΑΟ η Βέροια. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση.

Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και προηγήθηκε με 1-2. Οι «πράσινοι» με το...καλησπέρα άνοιξαν το σκορ όταν ο Μπεργκ πετάχτηκε στην πλάτης της Βεροιώτικης άμυνας, πάσαρε στον Κλωναρίδη και ο τελευταίος με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Βέροια παρότι παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς, βγήκε αμέσως μπροστά και στο 3' έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπεν, ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή άουτ, μετά από σέντρα του Αμαραντίδη. Η Βέροια έψαξε την ισοφάριση και στο 9' κέρδισε πέναλτι όταν ο Βέρτζος τσίμπησε την μπάλα μετά από απόκρουση του Καπίνο και στην προσπάθειά του, ο διαιτητής Λιχούδης έδειξε ανατροπή από τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μπεν κι έγραψε το 1-2.

Aπό εκεί και μετά ο Παναθηναϊκός πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησε στο 16' με ψηλοκρεμαστό σουτ του Μπεργκ μέσα από την περιοχή που πέρασε άουτ. Στο 23' ο Μπεν μπήκε από τα αριστερά όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

Μετά το εικοσάλεπτο η Βέροια κλείστηκε στο μισό γήπεδο και προσπάθησε να μην αφήσει ελεύθερο διάδρομο και να βγει μπροστά στην αντεπίθεση. Μέχρι το 35' η αμυντική προσπάθειά της είχε αποτέλεσμα, χωρίς μεγάλο κόπο. Στο 35' όμως ο Νάνο έκανε το γέμισμα από τα αριστερά, ο Μπεργκ έστρωσε με το κεφάλι στον Ατζαγκούν και ο τελευταίος με κοντινό σουτ έγραψε το 1-2.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια δεν κατάφερε να απειλήσει. Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο, είχε μια καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Ρισβάνη που κατέληξε άουτ και άλλη μια κεφαλιά του Μπεργκ άουτ. Το τελικό 1-3 σημειώθηκε στο 68' με κοντινό σουτ του Μπεργκ, μετά από πάσα του Νάνο.

Βέροια (Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Τράπ, Βέρτζος, Γεωργιάδης, Αποστολόπουλος (62' Καλτσάς), Μπάρμπας, Όστοιτς, Ζεζίνιο (62' Γκονζάλβες), Μπαργκάν (80' Κομόλοφ), Μπεν.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Καπίνο, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Κουτρουμπής, Νάνο, Λαγός, Πράνιτς, Ζέκα, Ατζαγκούν (67' Μπαϊράμι), Κλωναρίδης (77' Καρέλης), Μπεργκ (88' Δώνης).