Νάνο: Η Βέροια τα δίνει όλα στην έδρα της

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

nano1

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης εμφανίστηκε ο Νάνο με δηλώσεις του στο novasports.gr και τον Νίκο Τζουάννη εν όψει του αγώνα με τη Βέροια για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

«Νομίζω ότι πρέπει να επιστρέψουμε στις εκτός έδρας νίκες. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Βέροια γιατί είναι μία ομάδα όπου στην έδρα της μάχεται, τρέχει και τα δίνει όλα. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να κοιτάξουμε να κερδίσουμε και να φέρουμε πίσω τους τρεις βαθμούς», είπε ο Νάνο.

Για το τι δεν πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός σε σχέση με τον αγώνα με τον Πανιώνιο για να πάρει τη νίκη:
«Από το πρώτο ημίχρονο με τον Πανιώνιο δεν θα άλλαζα κάτι. Το μόνο που θα έπρεπε ήταν να εκμεταλλευτούμε περισσότερο τις ευκαιρίες των επιθετικών μας. Στο δεύτερο ημίχρονο θα πρέπει να ξεκινήσουμε με πιο ένταση και νομίζω ότι η ομάδα έχει αρκετή ποιότητα και θα τα καταφέρει».

Για τον ρεαλιστικό στόχο του Παναθηναϊκού:
«Όπως έχουμε πει θα πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο Παναθηναϊκός έχει ακόμη πολλά να δώσει. Θα πρέπει να δώσουμε μάχη με τις ομάδες που είναι πιο πάνω από εμάς βαθμολογικά ώστε να μεγαλώσουμε τη διαφορά από τον πέμπτο.