Η Κίνηση Πολιτών Βέροιας συνάντησε τον Τζιτζικώστα για την δημιουργία διοικητηρίου στο Β' ΣΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ

kinisi politon tzitzikostas

Πριν από 15 μήνες, η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Βέροιας, ξεκίνησε αθόρυβα την μελέτη και το σχεδιασμό για την δημιουργία Διοικητηρίου Δημοσίων Υπηρεσιών στη Βέροια. Σε νέα της ανακοίνωση τονίζει:

"Η δραστηριότητά μας ήταν συνεχής και επίμονη. Συναντήσαμε και συνεργαστήκαμε με τους επαγγελματικούς φορείς της περιοχής. Μας συγκίνησε η άμεση αποδοχή της πρότασή μας για τη δημιουργία Διοικητηρίου στο σχεδόν άδειο στρατόπεδο του «Μακεδονομάχου Καπετάν Ακρίτα» που άφησε πίσω της η κατάργηση του Β' Σώματος Στρατού.

Ενημερώσαμε τους πολιτικούς του Νομού (Αντιπεριφερειάρχη, Βουλευτές, Δημάρχους), καθώς και τον διοικητή της 1ης Μεραρχίας υποστράτηγο Χρήστο Καββαδία, ο οποίος μας εντυπωσίασε με την απλότητα και την κατανόηση που έδειξε. Ο στρατηγός εξέφρασε ιδιαίτερη ικανοποίηση που εθελοντές δημότες ασχολούνται με τόσο σοβαρό θέμα.

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, ο πρώτος κύκλος των επαφών «έκλεισε» με σύσκεψη στο γραφείο του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα. Μέλη της Κίνησής μας συνοδευόμενα από τον αντιπεριφερειάρχη κ. Καραπαναγιωτίδη, που είναι ο καθ΄ ύλην αρμόδιος για τις δημόσιες υπηρεσίες, ενημέρωσαν τον κ. Τζιτζικώστα για τα πολλαπλά πλεονεκτήματα της πρότασης. Μας εντυπωσίασε το ενδιαφέρον και η φιλικότητα που έδειξε ο Περιφερειάρχης για την Ημαθία.

Από εδώ και πέρα, το επόμενο βήμα είναι η κάθοδος στην Αθήνα, με σκοπό την κατ' ιδίαν ενημέρωση του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά και του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου. Φίλες και φίλοι συνδημότες, νιώθουμε διάχυτο το αίσθημα ότι η προσπάθεια θα ολοκληρωθεί και θα στεφθεί από επιτυχία. Μπορεί να αποτελέσει ΜΟΧΛΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και ΕΛΠΙΔΑΣ για την πόλη και το νομό μας. Ο κόσμος μας δείχνει κάθε μέρα τη θετική του διάθεση και την υποστήριξη στον αγώνα που μαζί όλοι κάνουμε".