Πήραν βαθμό στον Αμπελώνα τα Λευκάδια

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

lekadia 2013  2014

Με τον βαθμό της Ισοπαλίας έφυγε από τον Αμπελώνα η ομάδα των Λευκαδίων. Το παιχνίδι παρά τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν έμεινε στο 0-0.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στα πρώτα λεπτά, χωρίς όμως να καταφέρουν να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση. Οι φίλαθλοι παρακολούθησαν κυρίως παιχνίδι κέντρου με τις δύο ομάδες να προσέχουν περισσότερο τα νότα τους εξουδετερώνοντας η μία τα ατού της άλλης. Σε αυτό το διάστημα οι γηπεδούχοι είχαν ένα μακρινό σουτ του Κόκκινου, που μπλόκαρε δύσκολα ο Παπαδόπουλος ενώ από την άλλη τα Λευκάδια είχαν ένα σουτ του Δημητριάδη που κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Λευκάδια ήταν αυτά που κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Έχασαν κλασικές ευκαιρίες με τον Γιαουτζή στο 56' και το 83' (κεφαλιές από καλή θέση άουτ), με τον Δημητριάδη στο 69' (κάθετη πάσα του Έξαρχου στον Δημητριάδη, όμως ο Τρούκης νίκησε τον τελευταίο στο τετ-α-τετ) και με τον Έξαρχο στην μεγαλύτερη φάση του ματς στο 79' (ο Κόλα με μακρινή μπαλιά βρήκε μόνο τον Έξαρχο στην πλάτη της άμυνας, όμως η λόμπα που επιχείρησε ο τελευταίος πέρασε άουτ).

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι λίγο έλλειψε να πάρουν και το ματς όταν ο Αλεξανδρής έκλεψε τη μπάλα στο 64' και βρέθηκε «φάτσα» με το τέρμα αλλά κόπηκε στην ύστατη στην στιγμή (του 'φυγε το κοντρολ λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα να διώξει ο Μουρατίδης στο χώρο του πέναλτι, λίγο πριν σουτάρει ο επιθετικός των «Πράσινων»), ενώ ο Κακαβίτσης στην τελευταία φάση του ματς αστόχησε με την κεφαλιά-ψαράκι που επιχείρησε.

Αμπελωνιακός (Καπετανόπουλος Δ.): Τρούκης, Χατζούλης(58' Μεζίνι, 88' Τασούλης), Τζιαρτζάνης, Πολύζος, Γκαμπέτας, Πασχαλίδης, Κόκκινος, Μπίκος, Κακαβίτσης, Αλεξανδρής(76' Βούκιας), Μαυρίδης.

Λευκάδια (Παπανώτας Ν.): Παπαδόπουλος, Μουρατίδης, Κόλα, Πληκαδίτης, Μισαηλίδης, Πίττος, Κουκουράκης(70' Ζαρογιάννης), Λαμπριαννίδης, Γιαουτζής, Έξαρχος, Δημητριάδης (86΄ Κόκκολης).

πηγή: www.sportlarissa.gr