«Έμφραγμα» στην φινάλε για τη Νάουσα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

naousa

Δυο πολύτιμους βαθμούς άφησε στο γήπεδό της την Κυριακή η Νάουσα με αντίπαλο την Καρδίτσα. Ενώ όλα έδειχναν ότι έστω και με το ισχνό 1-0 θα έπαιρνε τη νίκη, δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις και έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της παραχωρώντας ισοπαλία με 1-1.

Αγωνιστικά η Νάουσα είχε την υπεροχή αλλά καρδιοχτύπησε στο 5' όταν ο Κούρκουλας έκανε το γύρισμα και ο ο Μουσικάκης που έβαλε το πόδι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Η Νάουσα αναζήτησε το γκολ χωρίς να μπορεί να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Στο 37' ο Γασπαράτος άγγιξε το 1-0 όταν πήρε την κόντρα στην περιοχή, σούταρε δυνατά αλλά ο Τάτσιος απόκρουσε.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για δεύτερη φορά όταν ο Μιλκοβιτς έπιασε καλό σουτ, απόκρουσε ο Κύρου και ακολούθησε νέο σουτ του Τσέλιου που πέρασε λίγο άουτ. Το σκορ άνοιξε στο 66'. Ο Αργυρίου έκανε την σέντρα και ο Γασπαράτος με κεφαλιά έγραψε το 1-0 αλλά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον πανηγυρισμό του. Στο 65' η Νάουσα είχε ακόμα μια ευκαιρία όταν σουτ του Περηφανόπουλου πέρασε λίγο άουτ. Στο 90' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Κωνσταντινίδης της Καρδίτσα και τίποτα δεν έδειχνε ότι οι φιλοξενούμενοι θα φθάσουν στην ισοφάριση. Όμως στο 92' ο Μίλκοβιτς πήρε τις κόντρες, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Τσιρογιάννη και αυτός μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 1-1.

Νάουσα (Αργυρίου): Κύρου, Συμπεθέρης (89' Παπαδής), Αργυρίου Γρ., Πέικος, Μουσικάκης, Αβραμόπουλος, Νικόλτσης (56' Παπατάνος), Κεφαλάς (85' Μουρίκι), Μπενίσκος, Γασπαράτος, Περηφανόπουλος

Α.Ο. Καρδίτσα (Κεφαλάς): Τάτσιος, Θυμιόπουλος, Πουρνάρας (46' Νάκου), Κεφαλάς, Κούρκουλας, Τσέλιος, Κωνσνταντινίδης, Παππάς, Κανιούρας (32' Τριανταφυλλίδης), Μεσιακάρης (69' Τσιρογιάννης), Μίλκοβιτς.