Σα Πίντο: Είμαστε απογοητευμένοι

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ofi veria1

Απογοητευμένος δήλωσε ο τεχνικός των Κρητικών Ρικάρντο Σα Πίντο μετά την ήττα του ΟΦΗ από την Βέροια. Συγκεκριμένα δήλωσε: "Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε ότι δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Το πάθος και η ποιότητα που έχουμε δείξει από τότε που ήρθα, δεν την είχαμε σήμερα. Όμως οι παίκτες προσπάθησαν να κερδίσουν το παιχνίδι και η μοναδική ομάδα που το προσπάθησε ήταν ο ΟΦΗ.

Παρ' όλο που δεν είχαμε ποιότητα στο παιχνίδι μας, είχαμε τον έλεγχο, παλέψαμε, φτάσαμε στην περιοχή της Βέροιας. Σε αυτό το επίπεδο, οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά όπως οι αποφάσεις του διαιτητή. Όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος, μπορούν να συμβούν πολλά κακά στο παιχνίδι σου.

Η Βέροια ήρθε να παίξει αμυντικά, δεν μας άφηνε χώρους. Είχαμε την δυνατότητα να παίξουμε με μεγαλύτερη ηρεμία. Όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι σου, τότε θα κάνεις λάθη. Αν είχε δοθεί το πέναλτι και είχαμε σκοράρει, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και θα βλέπαμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ακόμα και όταν μείναμε με 10 παίκτες, δοκιμάσαμε να πάρουμε το παιχνίδι όμως στην συνέχεια μείναμε με 9.

Κάναμε αλλαγές για να κερδίσουμε το παιχνίδι γιατί μέχρι αυτήν την στιγμή η αντίπαλη ομάδα έφτασε στην περιοχή μας 1 – 2 φορές. Ήρθαν να πάρουν στην καλύτερη περίπτωση τον 1 βαθμό και δυστυχώς εμείς χάσαμε και τους τρεις. Το σημερινό ματς τελείωσε και πρέπει να σκεφτούμε το παιχνίδι κυπέλλου με την Καλλονή.

Σίγουρα δεν κάναμε ευκαιρίες – όχι όσες στα προηγούμενα παιχνίδια. Ακόμα και απέναντι στον Πανιώνιο, δεν κάναμε πολλές φάσεις αλλά δεν δεχτήκαμε κιόλας. Εμείς κάνουμε ότι πρέπει να κάνουμε όμως το γκολ είναι και θέμα παικτών. Εμείς φτάνουμε στην περιοχή αλλά δεν κάναμε γκολ. Έχω μείνει έκπληκτος με την εξέλιξη του αγώνα. Τις προηγούμενες αγωνιστικές παίξαμε απέναντι σε καλές ομάδες όπως ο Παναιτωλικός και δημιουργήσαμε ευκαιρίες – σήμερα όχι. Η δουλειά μου είναι να βοηθώ τους παίκτες, να αναλύω και να διορθώσω τις καταστάσεις".