ΣΥΡΙΖΑ: "Στον σύντροφο Τάσο Χατζηευστρατιάδη..."

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ

Από τον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Αυτά τα δέντρα δεν βολεύονται κάτω από ξένα βήματα.
Αυτές οι καρδιές δεν βολεύονται παρά μόνο στο δίκιο.  
«ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ» ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ  

Στις 12/12/2013 μας αποχαιρέτησε για πάντα ο σύντροφος των αγώνων και των θυσιών Τάσος.

Γεννημένος στη Βέροια το 1930 με καταγωγή από την Προύσα ,στην εφηβεία του πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση κατά των Γερμανών κατακτητών και από νωρίς εντάχθηκε στο κομμουνιστικό κίνημα .

Μέλος της Ε.Δ.Α και του Κ.Κ.Ε κατά την διάρκεια της δικτατορίας ήταν σε συνεχή παρακολούθηση και περιορισμό .

Από το 1974 μέλος και στέλεχος του Κ.Κ.Ε εσωτερικού και της συνέχειάς του , της Α.Κ.Ο.Α , με την οποία , με τη συνεχή, συνεπή και ανιδιοτελή στάση και δράση του συνέβαλε τα μέγιστα στη δημιουργία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α του οποίου υπήρξε και μέλος μέχρι την απώλειά του .

Οι σύντροφοί του , σ΄ αυτή την κοινή πορεία υποσχόμαστε ότι θα τον θυμόμαστε και ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε το όραμά του ,που με ανιδιοτέλεια, συνέπεια και αγωνιστικά υπηρέτησε ,  για την ανανέωση και  τον εκσυγχρονισμό της Αριστεράς , με χαρακτηριστικά τη δημοκρατία , την ελευθερία , τη δικαιοσύνη και την ισότητα , να το κάνουμε πραγματικότητα .

Στη σύντροφο της ζωής του Σούλα και συνοδοιπόρο των αγώνων του  στο κίνημα ,καθώς  και στην οικογένεια του , στους συντρόφους και συνεχιστές της δράσης του και της προσφοράς του , εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια" .