Συγχαρητήριο για την πρωτιά

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΠΟΡ

taramonlis proti

Ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, Παύλος Παυλίδης, συγχαίρει τον αθλητή του Τέννις Δημοσθένη Ταραμονλή και τον προπονητή του Νίκο Ταραμονλή, για την πρώτη θέση που κατέλαβε στο Πανενωσιακό τουρνουά Τέννις, που διεξήχθη στη Χαλκίδα. Γεννήθηκε στη Βέροια το 2001, με τόπο κατοικίας Βέροια και πηγαίνει στο 3ο Γυμνάσιο Βέροιας. Ιστορικό Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του και του αδελφού του, πρωτόπιασε ρακέτα όταν ήταν 4 χρονών με προπονητή τον πατέρα του. Από τα εφτά του χρόνια αγωνίζεται σε τουρνουά και πρωταθλήματα σε όλη την Ελλάδα αναπτύσσοντας το ταλέντο του. Το 2013 αγωνίστηκε στα αγωνίσματα του μονού και του διπλού στις κατηγορίες κάτω των 12 και 14 καταλαμβάνοντας την 1η θέση στα μονά και τα διπλά στη κατηγορία κάτω των 12 και την 5η θεση στην κατηγορία κατω των 14.

ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2013 ( ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 )
A/A Ονοματεπώνυμο Βαθμοί
1 ΤΑΡΑΜΟΝΛΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ 349.0
2 ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 270.0
3 ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 214.0
4 ΛΑΠΠΑΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ 213.0
5 ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 200.0
6 ΘΑΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 199.0
7 ΡΑΠΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 188.0
8 ΜΑΝΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ 177.0

Ο αθλητής με την επίδοση του εξασφάλισε εκτός από το πρωτάθλημα εξασφάλισε θέση και στην εθνική Ελλάδος. Προπονήσεις: Ο αθλητής έχει προπονητή τον πατέρα του και βοηθό και παρτενέρ τον αδελφό του Γιάννη. Δ.Βικέλας (Μακροχώρι) – Ραχιά και Κομνήνιο είναι τα γήπεδα στα οποία προπονείται σε ώρες κοινού αν υπάρχει διαθέσιμο. Αγώνες: Λαμβάνει μέρος στους αγώνες με τα έξοδα μετακίνησης – διαμονής και αντίτιμο συμμετοχής στους αγώνες να καλύπτονται από την οικογένειά του. Χορηγοί: Μοναδικός χορηγός του είναι η εταιρεία ρακετών PROKENNEX που του έδωσε 2 ρακέτες. Προοπτική: Ο αθλητής θα πρέπει από φέτος να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις για να μπορέσει να πλασαριστεί στην ευρωπαϊκή βαθμολογία και να επιδιώξει την διάκριση. Λαμβάνοντας μέρος σε μίνιμουμ 5 πρωταθλήματα σε κοντινές χώρες .

Ο Αθλητισμός της Βέροιας έχει ανάγκη τέτοιες επιτυχίες, που έρχονται κάτω απο δύσκολες συνθήκες (οικονομικές και υποδομών) και του εύχεται Καλή Χρονιά με υγεία και ακόμη περισσότερες μελλοντικές διακρίσεις. Συγχαρητήρια Ντέμη .