Γιοβανόπουλος: "Στην γειτονιά μας οι κτηνώδεις κερδοσκόποι"

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΝΑΟΥΣΑ

giovan

Με αφορμή την αντιπαράθεση που υπάρχει στη Νάουσα για την χορηγία πετρελαίου θέρμανσης για τα σχολεία, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Γιοβανόπουλος σχολίασε: 

"Ήρθαν στη γειτονιά μας οι κτηνώδεις κερδοσκόποι. Ουγγροεβραίος λέει ο Σόρος, έστησε διυλιστήριο της περηφάνιας μας. Σιγά να μη λυπήθηκε η σμέρνα τα παγωμένα μας σχολειά.

Δεν ξέρω πια πώς θα κρατηθώ να μη μισήσω το συνάφι σας. Φέρατε σαν επιδημία πανούκλας τη φτώχεια στις αυλές μας. Την κάνατε ποινικό αδίκημα. Σέρνετε στα κρατητήρια όσους πτωχευμένους αδυνατούν σε καταβολή εισφορών. Αφού όμως πλανέψατε και την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο της ηρωικής Νάουσας να δεχτεί 20 βρωμοτόνους πετρέλαιο ως ατιμωτική ελεημοσύνη, πετύχατε λυκάνθρωποι! Την Αξιοπρέπειά μας τη λάβωσε η τάχαμου φιλανθρωπία σας.

- Ακου με Δήμαρχε Καραμπατζέ, ακούστε φίλοι Ναουσαίοι αιρετοί: χύστε -χαράμι να γίνουν- τα μαύρα λίτρα στα βυτία του, βάλτε φωτιά στα λύτρα του τοκογλύφου, να φτάσουν τα ντουμάνια ως τα Σκόπια. Μύριες φορές να νοτίζει το χνώτο μας τα τζάμια, παρά να ζευγαρώσουμε στο κατακάθι με τους σταυρωτήδες".