Έφυγε με βαθμό από την Κύμη η Νάουσα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

naousa

Με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) έφυγε από την Κύμη η Νάουσα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία της Νάουσας και το δοκάρι έσωσε τους Ημαθιώτες στο φινάλε το ματς.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και η Νάουσα έβγαινε απειλητικά στις αντεπιθέσεις. Οι Ημαθιώτες είχαν την πρώτη χαμένη ευκαιρία με τον Μπενίσκο στο 11' ενώ στο 14' ο Κύρου απόκρουσε κεφαλιά του Φαρούκ σε κόρνερ. Η Κύμη είχε άλλη μια καλή ευκαιρία με τον Φαρούκ στο 30' ενώ στο 40' σουτ του Καρατζά από καλή θέση βρήκε το σώμα του Μουσικάκη και κατέληξε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος η Κύμη πίεσε χωρίς ωστόσο να μπορέσει να σημειώσει τέρμα. Στο 75' σουτ του Αλμπάνη απόκρουσε ο Κύρου και στο 85' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Γεωργουδάκη.

ΚΥΜΗ: Πάππος, Κόκκος, Πασκούλεφ ( 46' Αλμπάνης ), Καρατζάς, Τσικτσίρης, Κραβαρίτης ( 82' Κούτρας ), Τσιάτσιος, Κοκκάλας, Τσομπάνης, Φαρούκ, Μήτρου (64΄Γεωργουδάκης)

ΝΑΟΥΣΑ: Κύρου, Παπατάνος, Αργυρίου ( 81' Τασιώνας ), Πέικος, Μουσικάκης, Αβραμόπουλος, Συμπεθέρης ( 92' Ζούρκος ), Κεφάλας, Μπενίσκος, Γασπαράτος (89' Παπαδής ), Περηφανόπουλος