Εντός έδρας ροπαλιά από τον Δωτιέα στο Μακροχώρι

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

makroxori dotieas3

Μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχασε το Μακροχώρι. Στο πρώτο ματς του 2014, παίζοντας εντός έδρας με τον μαχητικό Δωτιέα Αγιάς, έχασε με 0-1 αν και είχε μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό, χωρίς ρυθμό και δίχως ευκαιρίες. Η μόνη ευκαιρία που δημιουργήθηκε ήταν από την πλευρά των φιλοξενούμενων στο 44' κι έγινε γκολ. Μετά από μια πολύ όμορφη συνεργασία έξω από την περιοχή του Μακροχωρίου, ο Τσατσαλίδης έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής του Σταματέλου κι έγραψε το 0-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν πιο ζωηροί κι έψαξαν την ισοφάριση. Στο 58΄ ο Ελευθεριάδης έκανε ωραία κάθετη στον Ηλιάδη Α. αυτός μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων. Στο 62΄ ο Καφές πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα και προσπάθησε με κεφαλιά να περάσει την μπάλα από πάνω του, η προσπάθειά του όμως ήταν χλιαρή και αποκρούστηκε από τους αμυντικούς.
Στο 63' οι γηπεδούχοι έχασαν την τελευταία τους αλλά και την μεγαλύτερή τους ευκαιρία για την ισοφάριση. Ο Ελευθεριάδης βρέθηκε σε θέση βολής, από πλάγια θέση, έκανε πολύ δυνατό γύρισμα αλλά ο Αντώνης Ηλιάδης, από πολύ κοντά, με προβολή, έστειλε την μπάλα άουτ αντί να την σπρώξει στα δίχτυα. Από εκεί και μετά δεν υπάρχει άλλη αξιόλογη φάση.

Το Μακροχώρι διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στις καθυστερήσεις σε χέρι του Τσιανάκα.

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Σταματέλος, Ηλιάδης Γ., Τζεϊρανίδης (71΄ Συμεωνίδης), Σαλέπης, Ελευθεριάδης (59΄ Βούλγαρης), Ηλιάδης Α., Πιέτρα, Γεωργίου, Σαρηγιαννίδης, Καφές, Μαυριδόγλου (53΄ Τσακαλίδης).

ΔΩΤΙΕΥΣ ΑΓΙΑΣ: Μάλτζαρης, Ριζούλης, Γούτος, Τσιανάκας, Καρλιάμπας, Πετρουζέλλης, Τσατσαλίδης (79΄ Βαλαώρας), Ντακούλας, Λούγγος (92΄ Σιμούλης), Λώττας (64΄ Τσιρογιάννης), Τσιλούλης.