Τι δήλωσαν Μπάρμπας, Καντιμοίρης για το Βέροια-Πλατανιάς

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

kantimiris

Τα εντός έδρα παιχνίδια πρέπει να χτυπήσει η Βέροια στη συνέχεια του πρωταθλήματος, όπως δήλωσε στην κάμερα του novasports ο Κώστας Μπάρμπας. «Η συνέχεια θα έχει άγχος» σχολίασε ο Γιώργος Καντιμοίρης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάρμπα: «Ήταν ένα δύσκολο ματς. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη αλλά ο αντίπαλος έχει καλή ομάδα και παλεύει όλα τα ματς. Δεχθήκαμε δύο γκολ κόντρα στη ροή του ματς, είχαμε το σθένος τουλάχιστον να ισοφαρίσουμε. Δεν καταφέραμε με δέκα παίκτες να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα ήταν σημαντικοί για εμάς. Θα προσπαθούμε να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Αν έρθουν κάποια παιδιά καλώς να έρθουν, σίγουρα η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση αλλά αν εμείς που είμαστε εδώ δεν είμαστε καλά δεν θα έχουμε καλύτερη πορεία. Όλα τα παιχνίδια από δω και πέρα θα είναι δύσκολα και θα παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα ματς στην έδρα μας και ελπίζουμε να πάρουμε βαθμούς και εκτός έδρας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καντιμοίρη: «Χρειαζόμαστε πολύ τους βαθμούς στην έδρα μας. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και ήμασταν σταθεροί στην απόδοση μας. Μετά το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε χάσαμε την ισορροπία μας και δεχθήκαμε κάποιες φάσεις αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε γιατί είμαστε ενωμένοι. Ξέραμε πως ο Πλατανιάς έχει καλή ομάδα κυρίως επιθετικά. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλους τους αντιπάλους το ίδιο και ο στόχος είναι να κερδίσουμε όσους πιο πολλούς πόντους μπορούμε. Με τη βαθμολογική θέση που έχουμε δημιουργείται άγχος στην ομάδα αλλά η εικόνα μας είναι καλύτερη. Πρέπει να παίρνουμε το αποτέλεσμα γιατί οι τρεις βαθμοί είναι αυτό που μετράει».