Ικανοποιημένος από την προσπάθεια ο Ντόστανιτς

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

dostani platanias

Την ικανοποίησή του για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες της Βέροιας εξέφρασε μετά το ματς με τον Πλατανιά, ο τεχνικός της "Βασίλισσας" Ράτκο Ντόστανιτς. "Οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα. Κάθε ματς για εμάς είναι δύσκολο. Στο πρώτο μέρος ξεκινήσαμε καλά. Μετά το 1-0 μπορούσαμε να λειτουργήσουμε καλύτερα. Και ο Πλατανιάς είχε ευκαιρίες. Έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί και να μην δεχθούμε γκολ πριν το ημίχρονο. Αν το ημίχρονο ήταν 1-0 τότε θα ήταν διαφορετικό το ματς.

Μπήκαμε καλά και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά σε μια κόντρα επίθεση έγινε το 1-2. Οι παίκτες μου δεν είχαν πανικό, προσπάθησαν να φθάσουν στην ισοφάριση και το πέτυχαν. Στο τελευταίο δεκάλεπτο μείναμε με δέκα παίκτες, αλλάξε τρόπο παιχνιδιού και φθάσαμε εδώ που είμαστε. Ξέραμε ότι ο Πλατανιάς είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Πιστεύω ότι το σκορ είναι δίκαιο. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός για εμάς".

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο κ. Ντόστανιτς δήλωσε ότι η Βέροια έχει τις δυνατότητες να μείνει στην κατηγορία. Σημείωσε ότι η ομάδα χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση και ψάχνει προσεκτικά για παίκτες που μπορούν να την βοηθήσουν.

Αναστόπουλος: Έπρεπε να κερδίσει ο Πλατανιάς

Αδικημένο από το ισόπαλο αποτέλεσμα χαρακτήρισε τον Πλατανιά ο προπονητής της Κρητικής ομάδας Νίκος Αναστόπουλος. Στις δηλώσεις του μετά το ματς σημείωσε: "Στο πρώτο μέρος ήμασταν κυρίαρχοι. Είχαμε δοκάρι, κάναμε φάσεις κι όχι μόνο δεν σκοράραμε αλλά δεχθήκαμε και τέρμα στην μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε η Βέροια. Στην συνέχεια ισοφαρίσαμε, προηγηθήκαμε και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο. Είμαστε στεναχωρημένοι από την ισοπαλία. Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει ήταν ο Πλατανιάς. Είναι θετικό ότι πήραμε έναν βαθμό σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα με τον ίδιο στόχο. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αν δεν βάλεις όμως γκολ...".