Ισόπαλη με Πλατανιά η Βέροια

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

veria platanias1

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ματς της Βέροιας με τον Πλατανιά. Οι γηπεδούχοι αν και προηγήθηκαν στο σκορ, βρέθηκαν να χάνουν με 1-2 στην επανάληψη αλλά έχοντας τα ψυχικά αποθέματα έφθασαν στην ισοφάριση.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο με 1-1. Ήταν ισορροπημένο, με καλό ρυθμό και με τον Πλατανιά να υπερτερεί στις τελικές προσπάθειες για γκολ. Μόλις στο 5’ οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ όταν ο Τόρες βρέθηκε μόνος απέναντι στον Καντιμοίρη και σούταρε άουτ.
Η Βέροια άνοιξε το σκορ στο 22’. Ο Μπαργκάν πάσαρε στον Καλτσά μέσα στην περιοχή, το σουτ του Βεροιώτη επιθετικού αποκρούστηκε, η μπάλα έφτασε στον Μπεν ο οποίος με όμορφο πλασέ από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 1-0.

Ο Πλατανιάς αντέδρασε και μετά το 25’ αναζήτησε με καλές φάσεις την ισοφάριση. Στο 30’ ο Μπέλιτς, μετά από σέντρα έκανε το σουτ από κοντά αλλά ο Καντιμοίρης απόκρουσε με τα πόδια. Στο 31’ σουτ του Τέτε έξω από την περιοχή χτύπησε στο δοκάρι. Στο 42' η Βέροια είχε μια καλή στιγμή, με κεφαλιά του Σιόντη μετά τη σέντρα του Μπεν, μπλοκάρει εύκολα ο Γιωργαλλίδης

Η ισοφάριση ήρθε στο 44’. Ο Κατάι ξεκίνησε την κούρσα του λίγο πιο κάτω από τη σέντρα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με "κεραυνό" από το ημικύκλιο έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά έδειξε αδυναμία στις αντεπιθέσεις του Κάται. Από την άλλη, ο Πλατανιάς έριξε στο ματς και τον Μενδρινό, αναζητώντας κάτι καλύτερο από το πρώτο μέροος.

Στο 60’ είχαμε την πρώτη σοβαρή απειλή, στην επανάληψη, για τους γηπεδούχους. Ο Καλτσάς βρήκε χώρο κι επιχείρησε σουτ αλλά ο Γεωργαλλίδης απόκρουσε.

Στο 66’ οι Κρητικοί έκαναν την ανατροπή. Ο Μπέλιτς έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Τόρρες με κεφαλιά πέρασε την μπάλα πάνω από τον Καντιμοίρη κι έγραψε το 1-2.

Η Βέροια απάντησε στο 75’. Ο Μπεν εκτέλεσε φάουλ και ο Μπάρμπας με κοντινή προβολή έγραψε το 2-2. Στο 80’ η Βέροια έφτασε κοντά στο τρίτο γκολ. Ο Σιόντης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε σε πόδι και πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Βέροια αναγκάστηκε να τελειώσει το ματς με δέκα παίκτες. Ο Αμαραντίδης σταμάτησε με φάουλ νέα κούρσα του Κατάι και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Βέροια (Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Όστοϊτς, Μπεν, Τραπ, Ζεζίνιο (90+ Βεργώνης), Καλτσάς (71’ Μάνος), Μπάρμπας, Αποστολόπουλος, Αμαραντίδης, Μπαργκάν, Σιόντης (84’ Παυλίδης)

Πλατανιάς (Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Ιντζίδης, Φαΐσκα, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Τετέ, Γουνδουλάκης (46’ Μενδρινός), Τόρες, Κατάι, Μπέλιτς (90+ Μπέριαν)