Ευκαιρία να μπει δυνατά στην μάχη της παραμονής η Βέροια

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

veria panaitolikos bargan

Την ευκαιρία να μπει δυνατά στην μάχη της παραμονής θα έχει την Κυριακή το απόγευμα κόντρα στον Πλατανιά η Βέροια. Σύμμαχός της η καλή παράδοση με τους Χανιώτες αλλά και η αγωνιστική βελτίωση που σημείωσαν τον τελευταίο καιρό οι ποδοσφαιριστές της. Ανασταλτικός παράγοντας; Η έλλειψη εναλλακτικών επιλογών που θα δώσουν την ευκαιρία στον Ράτκο Ντόσταντις να αλλάξει κάποια πράγματα, αν κριθεί αναγκαίο.

Με αυτά και με αυτά, η προετοιμασία της «Βασίλισσας» ολοκληρώθηκε το Σάββατο και αμέσως μετά ανακοινώθηκε η αποστολή την οποία απαρτίζουν οι:
Καντιμοίρης, Αποστολόπουλος, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Μπάρμπας, Τραπ, Σιόντης, Ζεζίνιο, Καλτσάς, Μπαργκάν, Μπεν, Αναστασόπουλος, Τζημογιάννης, Σισοκό, Βεργώνης, Παυλίδης, Μάνος.

Εκτός αποστολής βρίσκεται ο τιμωρημένος Γεωργιάδης, ο τραυματίας Σεντεμέντες, ο Λόπεζ, ο Ντόγος και ο Πλαβούκος.

Η αποστολή του Πλατανιά

Δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στην αποστολή του Πλατανιά Χανίων για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα, στις 17.15, με τη Βέροια, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014.

Ειδικότερα, μετά τη σημερινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, ο προπονητής του Πλατανιά Χανίων Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιλέρα, Γιακουμάκη, Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ιντζίδη, Κατάι, Μενδρινό, Μπέλιτς, Μπεριάν, Ντεντάκη, Περιστερίδη, Σούκια, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκη, Φαΐσκα, Φερνάντες.