Ευχαριστημένος από τους παίκτες ο Ντόστανιτς

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

dostanic levadiakos

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Ράτκο Ντόστανιτς σε δηλώσεις του στο Novasports.gr και τον Ευγένη Δαδαλιάρα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά: «Έχουμε στο μυαλό μας τη νίκη αλλά αυτό ισχύει για κάθε παιχνίδι στο μέλλον ώστε να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Εγώ περιμένω απ' τους παίκτες μου να δώσουν το 100% και εάν συμβεί αυτό θα πάμε καλά».

Για το ότι οι Μρντάκοβιτς και Ορέστες δεν είναι πια στην ομάδα: «Δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό το θέμα και μιλάω μόνο για όσους παίκτες έχω τώρα στην ομάδα. βεβαίως χρειαζόμαστε παίκτες, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και ελπίζω να έρθουν παίκτες που θα μας βοηθήσουν».

Για το αν δίνουν οι παίκτες το 100%: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους παίκτες. Δίνουν τα πάντα, έχουν καλό χαρακτήρα και αθλητικό πνεύμα και αν συνεχίσουν έτσι τότε θα πάμε καλά. Οι δικοί μου παίκτες ζουν για την ομάδα. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα και πολλές φορές είναι σημαντικό να υπάρχει καλό κλίμα και ας μην έχουμε πολλούς παίκτες».